ροή ειδήσεων

Απάντηση στην Τουρκία η επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στο Ανατολικό Αιγαίο (pics)



Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο και τον Διευθυντή Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο, επισκέφθηκε στις 30/3 Περιοχές Ευθύνης των 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, επισκέφθηκε το Φυλάκιο «ΦΟΥΡΝΩΝ» έδρα του 4ου Λόχου του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Κηρύκου. Συγκινητική η παρουσία Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε ημέρα και ώρα εκτός προγράμματος εκπαίδευσης τους και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ετοιμότητας και προσφοράς προς την Πατρίδα.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ, ο ΑΓΕΣ επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Αγίου Ευστρατίου, το Στρατηγείο του Σχηματισμού στη Λήμνο, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και τον 88 Λόχο Αντιαρματικών.




Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αρχηγός επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε “το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει”.















ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *