ροή ειδήσεων

Αναχώρησε το Sea Star…



Υπάρχουν όμως πολλά ερωτηματικά για να το να θα δραστηριοποιηθεί και πάλι στην περιοχή μας
Με το ρυμουλκό «Ποθητός» αναχώρησε σήμερα ρυμουλκούμενο για τον Πειραιά το επιβατηγό πλοίο της Τήλου Sea Star. Οι καινούργιοι πλοιοκτήτες προσπαθούν να το επισκευάσουν προκειμένου να μπορεί να εκτελέσει και πάλι να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή.

Λόγω του ότι η εταιρεία «Τήλος 21ος αιώνας» είναι σε διαδικασία εκκαθάρισης, οι εκκαθαριστές έδωσαν εξουσιοδότηση στον εκπρόσωπο των νέων πλοιοκτητών προκειμένου να παραλάβει τα ναυτιλιακά έγγραφα του πλοίου τα οποία κρατούνταν λόγω κατάσχεσης και να πάει τελικά στον προορισμό του.

Τα νηολόγια Πειραιά στα οποία είναι εγγεγραμμένα το πλοίο επέτρεψαν για ένα μεμονωμένο πλου με ισχύ έως και τις 5 Μαίου.

Πληροφορίες του news12 όμως αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα με την πιστοποίηση του πλοίου, τον χαρακτηρισμό του και την διαδικασία δρομολόγησης του, καθώς ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις από ανταγωνιστές στο αρμόδιο Υπουργείο.

Λόγω της …σκληρής γραμμής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρείται από Ναυτιλιακούς κύκλους ότι το κόστος επαναδραστηριοποίησης του πλοίου θα είναι τεράστιο και δύσκολο να το αναλάβει οποιοσδήποτε αναγνωρισμένος οργανισμός. Ειδικά τώρα που είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έχει πιά την πολιτική κάλυψη που είχε κάποτε.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά αφενός για να δουλέψει το πλοίο και οι εργαζόμενοι του και αφετέρου για να υπάρξει μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των νησιών για το επιβατηγό κοινό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *