ροή ειδήσεων

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «SILKOIL» ΣΤΗ ΡΟΔΟ!



Μετά από τέσσερις μήνεςολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2017 η δράση Κοινωνικής προσφοράς της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silk Oil», που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά και ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Για τα αποτελέσματα της,η εταιρεία δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη, καθώς το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης!

Η ανταπόκριση των καταναλωτών στη Ρόδοήταν θετική κι έδειξε την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας, που μέσα από αυτήνμπόρεσε να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου. Ως γνωστόν, η «SilkOil» με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, προσέφερε με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό του Ευρώ.

Σας ευχαριστούμε!!! Με την δική σας ... κίνηση ... μαζέψαμε 2.453€ για το Kοινωνικό Παντοπωλείο. H «Silk Οil» επιδοτεί την κίνηση με 1.000€ επιπλέον και προσφέρει συνολικά 3.453€, για αγορά τροφίμων.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017στις 11:00 το πρωί, στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα, στο Πρατήριο «Silk Οil» του ΔΡΑΚΟΥ ΙΚΕ (Χρ. Τσιγάντε 5).

Στο ίδιο πρατήριο, τους λάτρεις του αγωνιστικού αυτοκινήτου και όχι μόνο, θα περιμένει η…Φόρμουλα της «Silk Oil» για να την θαυμάσουν από κοντά!

Οι πέντε πρώτοι φίλοι της Formula που θα καταφθάσουν και θα βγάλουν φωτογραφία με τoυπέροχο αυτοκίνητο και θα την ανεβάσουν στην σελίδα μας, @silkoil, κερδίζουν επί τόπου 20 λίτρα βενζίνης από την «Silk Oil»!!!


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «SILK OIL»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *