ροή ειδήσεων

Τα εγκαίνια της νέας Βιομηχανικής μονάδας της Sinalco στη Ρόδο


Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή έκλεισε το τετραήμερο εκδηλώσεων του Διεθνούς Ετησίου Συνεδρίου Εταιρικής Σχέσης 2017 της Sinalco International. 

Η SinalcoHellas υποδεχόμενη στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου τους καλεσμένους της την ηγεσία της Sinalco International και εμφιαλωτές επιχειρηματίες από 44 χώρες, ανέδειξε τα πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία της Ελλάδας και ειδικότερα του ίδιου του νησιού. 

Το πρωί του Σαββάτου 08-04-2017 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου υποδέχθηκε τους επιχειρηματίες και την διοίκηση της Sinalco International ο Αντιπεριφεριάρχης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Μιχαήλ Τσουβαλάς, και ο εντεταλμένος επιχειρησιακής Ετοιμότητας κ. Χρήστος Ευστρατίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου ανέδειξε και ανέπτυξε τους σχεδιασμούς της Περιφέρειας για την Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο. 

Επακολούθησε επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, υποδέχθηκε ο κ. Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Ρόδου, η κα Μαρίας Χατζηλαζάρου, Αντιδήμαρχος Ρόδου και ο κ. Τέρης Χατζηιωάννου, Αντιδήμαρχος Ρόδου, όπου ξενάγησαν τους καλεσμένους στο Δημαρχείο Ρόδου και αντάλλαξαν δώρα με την ηγεσία της Sinalco International. 

Τα εγκαίνια της νέας Βιομηχανικής μονάδας τελέσθηκαν το Σάββατο 08-04- 2017 στις 15.00μ.μ. στα οποία παραβρέθηκαν οι: κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, τ. Υπουργός και Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., κ. Ιωάννης Βρούτσης, Βουλευτής Ν.Δ. τ. Υπουργός Εργασίας, κ. Γιώργος Πεταλωτής, τ. Υπουργός Επικρατείας, κ. Βασίλης Υψηλάντης, τ. Βουλευτής, ο κ. Ιωαν. Μαχαιρίδης, τ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεωργία Μπόκα, πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ., κ. Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Ρόδου, κ. Μαρία Χατζηλαζάρου, Αντιδήμαρχος Ρόδου, κ. Σταύρος Σταυρής, τ. Δήμαρχος Αφάντου, κ. Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, Δ/ντης Ερευνών Ινστιτούτου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, κ. Βασίλειος Μακρόπουλος, τ. Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Ν.Υ.Α.Ε..- 

Τα εγκαίνια έκαναν ο κ. Moggi Goundi Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Sinalco Intrnational, ο κ. Edmund Skopyrla, CEO Sinalco Germany, ο κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, και ο κ. Γεώργιος Μαυρίκος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SinalcoHellas. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΑ - ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ τηλ: 22410 02385, email: marketing@sinalcohellas.gr 

Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου αφού έγινε ξενάγηση στην έκθεση Ζωγραφικής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Νεστορίδειου Μέλαθρου – Νεά Πτέρυγα) 

Ημερίδα με θέμα : «Ανάπτυξη της Περιφέρειας με επίκεντρο την καινοτόμο και την εξωστρεφή παραγωγή» και ομιλητές τους: 
 καθ. κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, τ. Υπουργός, τ. Αντιπρόεδρος ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
 κ. Ιωάννης Βρούτσης, τ. Υπουργός, Βουλευτής Κυκλάδων Νέα Δημοκρατία 
 κ. Γεώργιος Πεταλωτής, τ. Υπουργός Επικρατείας. 

Την εκδήλωσαν χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκτός άλλων και οι: 
 κ. Μάνος Κόνσολας, Βουλευτής Δωδεκανήσου, 
 κ. Ιωάννης Φλεβάρης, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, 
 κ. Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Ρόδου, 
 κ. Βασίλειος Υψηλάντης, τ. Βουλευτής Ν.Δ. 
 κ. Στέφανος Δράκος, Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, 
 κ. Αντώνιος Καμπουράκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, 
 κ. Νικόλαος Κουκορέμπας, εκπρόσωπος της AtticaBank, 
 κ. Παύλος Μπακίρης, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ., 
 κ. Μιχαήλ Μάχλης, Υπεύθυνος Πολ. Σχεδιασμού ΝΟΔΕ ΝΔ, 

O Πρόεδρος της Sinalco International κ. Moggi Goundi και ο Πρόεδρος της Sinalcohellas κ. Γεώργιος Μαυρίκος, απένημαν τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές, και αντηλλάγησαν δώρα και αναμνηστικά. 

Μετά το πέρας της ημερίδας, επακολούθησε Επίσημη Δεξίωση στο φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Alila στην οποία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν και οι κ. Γεώργιος Χατζημάρκος , Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, και κ. Φώτης Χατζηδιάκος, Δήμαρχος Ρόδου, εκπρόσωποι της Πολιτικής και Οικονομίας της Ρόδου, Ξενοδόχοι, Έμποροι λιανικής από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι Συνδέσμων Παραγωγικών Τάξεων και πλήθος καλεσμένων. 

Τις επόμενες ημέρες, Κυριακή 09-04-2017 και Δευτέρα 10-04-2017, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Εταιρικής Σχέσης της Sinalco, στο Συνεδριακό Χώρο του Ξενοδοχείου Alila (Ομίλου Mitsis Hotels), ενώ έγινε και ξενάγηση των 114 επιχειρηματιών- εμφιαλωτών στο νησί της Ρόδου, στην Μεσαιωνική Πόλη, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, την Λίνδο και την Φιλέρημο. 

Η Διοίκηση της Sinalco Intarnational και Sinalco Hellas ευχαριστούν για την συμβολή τους και την φιλοξενία τους τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκος, τον Δήμαρχο Ρόδου, το κ. Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Σάββα Διακοσταματίου, τον κ. Σταύρο Μίτση, τον κ. Αντώνιο Καμπουράκη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ιατρό κ. Νικόλαο Φρόνα, τον κ. Ελευθέριο Τσουκαλά, Δντή του Ξενοδοχείου Alila Resosrt & Spa και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας, του Δήμου Ρόδου, του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, του Αρχαιολογικού Μουσείου, του Ξενοδοχείου Alila Resort & Spa και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της Ημερίδας και του Συνεδρίου. 

Για την SinalcoHellas


Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/17 23:52

    Καλοδεχουμενες όλες οι επενδύσεις, αλλά δεν είδαμε τους προύχοντες να βλέπουν με το ίδιο μάτι τους ντόπιους επιχειρηματίες. Για να μην αναφερθούμε στη ΛΕΗΛΑΣΊΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙΡ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *