ροή ειδήσεων

Spoiler Alert Survivor: Μάθαμε Ποιος θα κερδίσει την ασυλία… Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι!



Λοιπόν… Δεν βάζουμε στον τίτλο την διαρροή, σεβόμαστε ότι πολλοί από τους αναγνώστες του δεν επιθυμούν να μάθουν τις εξελίξεις! Αφήνουμε λοιπόν το σασπένς, σε αυτούς που επιζητούν και γράφουμε τις εξελίξεις των spoiler για τους φανατικούς που τα ψάχνουν…
Με κάθε επιφύλαξη, σήμερα το Survivor της Κυριακής θα σας έχει μία μεγάλη έκπληξη! Δεν θα γίνει 1 αγώνισμα, αλλά ο κατάσκοπος μας, μάς έχει πει ότι θα γίνουν 2 αγωνίσματα. Ένα για την ασυλία, ένα για το έπαθλο….

Και μπαίνουμε στο ζουμί. Την ασυλία σήμερα θα την κερδίσουν οι «Μαχητές» με σκορ 10-6. Προτεινόμενοι από την ομάδα των «Διάσημων» θα είναι οι Αγγελόπουλος – Χρανιώτης – Χανταμπάκης και ατομική ασυλία παίρνουν η Παπαδοπούλου και η Βαλαβάνη.
Aναλυτικά, η Ειρήνη θα βγάλει προτεινόμενο τον Στέλιο Χανταμπάκη, η Ευρυδίκη τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγαίνει από τους συμπαίκτες του.

Το αγώνισμα του επάθλου για φαγητό το κερδίζουν οι Διάσημοι! Τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες έτσι λένε, ότι σήμερα θα παιχτεί και το δεύτερο αγώνισμα γιατί δεν θα παίξει όλες τις ημέρες αυτή την εβδομάδα…



Ζητάμε την κατανόηση σας για πιθανό λάθος που μπορεί να κάνουμε, καθώς ο ΣΚΑΙ μας πολεμάει με νύχια και με δόντια περνώντας μας δεκάδες πληροφορίες για spoiler που είναι όλα ψέματα. Εμείς στο Youweekly.gr περιμέναμε όλη μέρα σήμερα για να καταφέρουμε να έχουμε πάνω από 70% πιθανότητες για την αποκάλυψη που σας κάναμε!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *