ροή ειδήσεων

VIP οβελίες σε Σπέτσες και Μαϊάμι


Από τη Νότια Αμερική μέχρι τον Βόρειο Πόλο!

Αλλος στις Σπέτσες έψησε κι άλλος στο Μαϊάμι! Τα social media των Ελλήνων celebrities γέμισαν με εντυπωσιακές εικόνες, χαμόγελα κι ευχές!

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Στις πιο glam πασχαλινές εμφανίσεις συγκαταλέγεται αυτή του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος έκανε Ανάσταση στις αρχοντικές Σπέτσες.



Ο δήμαρχος Μαραθώνα κατέφθασε στη Ριβιέρα των VIPs με ελικόπτερο, κάνοντας φαντασμαγορική άφιξη, σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επίσης βρέθηκε στο νησί με σκάφος φίλων της.



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε τις άγιες μέρες στη γενέτειρά της, τη Ρόδο, ενώ η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα αντάλλαξαν το φιλί της αγάπης στη Ναύπακτο, στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια!



Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας γιόρτασαν ελληνικά, ψήνοντας παραδοσιακό οβελία στο Μαϊάμι, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ταξίδεψε με τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά και τον γιο τους Χάρη στην Πράγα.



Το «Χριστός Ανέστη» άκουσε ο Γιώργος Σατσίδης, παρέα με τον διάσημο χολιγουντιανό σταρ Τομ Χανκς, στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Αντζελες, ενώ η Αγγελική Δαλιάνη με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη γιόρτασαν στη Νέα Υόρκη.

Ο Χάρης Σιανίδης παρέα με τον hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση αντάλλαξαν ευχές στην Ταϊλάνδη, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου έκανε... Ανάσταση στις εξωτικές παραλίες των Μαλδίβων!

Από τη Νότια Αμερική μέχρι τον Βόρειο Πόλο!

Το εναλλακτικό Πάσχα του Νίκου Αποστολόπουλου (αριστερά) στη Νότια Αμερική και της Μαρίνας Βερνίκου στον Βόρειο Πόλο έγιναν viral στα social media. Ο σχεδιαστής ταξίδεψε στην Κεντρική και τη Βόρεια Αμερική, συγκεκριμένα στην Ονδούρα και στο Μεξικό, και φωτογραφήθηκε σε πολλά διάσημα παγκοσμίως αξιοθέατα.

Από την άλλη, η κοσμική φωτογράφος και επιχειρηματίας κατέκτησε μαζί με τον άντρα της Μίλτο Καμπουρίδη (δεξιά) μια παγωμένη κορυφή του Βόρειου Πόλου, όπου πόζαραν ντυμένοι χοντρά και με κατακόκκινες από το κρύο μύτες! Το αγαπημένο ζευγάρι δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από το δύσκολο ταξίδι του στον Αρκτικό Κύκλο, που θεωρείται και η κορυφή της Γης!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *