ροή ειδήσεων

Αρχίζει στη Ρόδο το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach



Το νησί των Ιπποτών φιλοξενεί το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach (5-6 Μαΐου), διοργάνωση που τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.


Την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 6 μ.μ., οι αποστολές που θα μετάσχουν σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση αλλά και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική Τελετή Έναρξης, που θα λάβει χώρα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, η οποία έχει αναγνωριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Οι αθλητές της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν από την Πύλη Ελευθερίας και θα παρελάσουν στα ιστορικά μονοπάτια της Μεσαιωνικής Πόλης, για να φτάσουν στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, όπου θα ξεκινήσει η Τελετή Έναρξης. Εκεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και η Οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με το Peace & Sport, θα πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη White Card campaign που έχει γίνει ποτέ σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Μετέχοντες στη διοργάνωση και θεατές θα στείλουν από το νησί των Ιπποτών και μέσω του αθλητισμού ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης. Για τις ανάγκες του θα ανοίξει ένα λευκό ύφασμα, διαστάσεων 20Χ20 μέτρων. Θα ακολουθήσει επίδειξη ταεκβοντό από την Demo Team της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Άφωνοι με την εγκατάσταση οι αθλητές!


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη μεταμορφωμένη εγκατάσταση του Ναυτικού Ομίλου της Ρόδου. Η πισίνα καλύφθηκε από 675 τ.μ. τερέν, πάνω στο οποίο θα… ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους οι 586 αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες επισκέφθηκαν την Τετάρτη (3/5) την εγκατάσταση και εκστασιασμένοι έβγαζαν φωτογραφίες με φόντο τη μαγική θέα και το ξεχωριστό τερέν. Άλλοι, δεν έχασαν την ευκαιρία να προπονηθούν δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και κάτω από τον ελληνικό ήλιο κερδίζοντας τα βλέμματα με την αρτιότητα των κινήσεών τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *