ροή ειδήσεων

Αλβανός προσπάθησε να εισάγει στην Ελλάδα 100 κιλά χασίς!


Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων τον μπλόκαραν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Καλπάκι.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ, όταν ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 26χρονος αλβανός. Ακόμη και στο πίσω κάθισμα, αλλά και στο πορτ μπαγκάζ, υπήρχαν δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη και είχε παραλάβει από ομοεθνείς του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου!

Τα συνολικά 13 δέματα, που ζύγιζαν 101 κιλά και 550 γραμμάρια, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και δύο κινητά του αλλοδαπού. Ο 26χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Δίωξη διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει ποιος ήταν ο τελικός προορισμός και οι παραλήπτες του φορτίου.


Δεύτερο «αδέσποτο» φορτίο χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Όπως φαίνεται, οι αλβανοί «βαρόνοι» των ναρκωτικών χρησιμοποιούν την περιοχή κοντά στην κοινότητα Καλλιθέα Φιλιατών με τους λίγο περισσότερους από 100 κατοίκους, ως σημείο συναλλαγής με τους εγχώριους συνεργούς τους.
Στην ίδια δασική έκταση, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το Σάββατο κρυμμένο μέσα στη βλάστηση άλλον έναν «αδέσποτο» σάκο που περιείχε 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 914 γραμμαρίων!

Το προηγούμενο φορτίο που περισυλλέχθηκε αποτελούνταν από 43 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54 κιλών και 924 γραμμαρίων μέσα σε τρεις σάκους που είχαν αφήσει για τους συνεργούς τους αλβανοί κακοποιοί.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *