ροή ειδήσεων

Ξενοδοχείο της Ρόδου στα 3 "must" για διακοπές παραλίας στην Ευρώπη



Τρία ξενοδοχεία σε Ρόδο, Μύκονο και Κέρκυρα επέλεξε η συντακτική ομάδα της Telegraph για τη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία για διακοπές παραλίας στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Είναι τα ....

1. Lindos Blu, Rhodes



Είναι μπουτίκ πεντάστερο ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενηλίκους. Προσφέρει exclusive υπηρεσίες, θέα που κόβει την ανάσα αλλά και όμορφους χώρους, ιδανικά για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Διαθέτει 70 δωμάτια σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, το design και την πολυτέλεια για μια ρομαντική και αναζωογονητική απόδραση. Με αμφιθεατρική θέα στον κόλπο των Βληχών, είναι το πρώτο adults-only ξενοδοχείο της Ρόδου.

2. Mykonos Grand, Mύκονος



Είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World και έχει ανακαινισθεί το 2015.

Βρίσκεται στην απομονωμένη παραλία του Αγίου Ιωάννη, 4,3 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας. Το ξενοδοχείο είναι διατεταγμένο σε επίπεδα, με θέα στη Δήλο και τη Ρήνεια.

3. Delfinia, Κέρκυρα



Το Ξενοδοχείο Δελφίνια είναι ένας παράδεισος ομορφιάς και ζεστής φιλοξενίας. Η ιδιαίτερα γαλήνια ατμόσφαιρα, η εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τα ήρεμα, κρυστάλλινα νερά του Ιονίου σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και την φροντίδα των εγκαταστάσεων έχουν χαρίσει στα Δελφίνια εξαιρετική φήμη σε όλο τον κόσμο.

Τα κτίρια του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα με θέα τα βουνά της ηπειρωτικής Ελλάδας και τη μαγευτική ανατολή του ηλίου. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις περιβάλλονται από κήπους.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *