ροή ειδήσεων

Η συγκινητική ιστορία της Μελάνια Τραμπ και του 3χρονου Ελληνόπουλου που βρήκε δωρητή καρδιάς [photos]




Ένα άρρωστο Ελληνόπουλο που περίμενε υπομονετικά μια νέα καρδιά, έμαθε ότι βρέθηκε δωρητής, λίγες μόνο ώρες μετά την επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο νοσοκομείο. 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο Bambin Gesu στη Ρώμη μετά την συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο την Τετάρτη.

Η 47χρονη Μελάνια διάβασε ένα βιβλίο στο μικρό Ελληνόπουλο, που περίμενε μια μεταμόσχευση καρδιάς, κρατώντας το χέρι του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τις κάμερες να καταγράφουν το γεγονός.


Η Πρώτη Κυρία πέρασε επίσης λίγο χρόνο προσευχόμενη στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου και έβαλε λουλούδια στα πόδια ενός αγάλματος της Παναγίας.

Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, η ίδια με tweet έγραψε, πως η καρδιά της είναι γεμάτη χαρά, αφού έμαθε πως το νοσοκομείο βρήκε έναν δότη για το μικρό αγόρι.

«Μετά την προσγείωση στο Βέλγιο, έμαθα πως το νεαρό αγόρι και η οικογένειά του, που περίμεναν μία μεταμόσχευση καρδιάς, ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο πως βρέθηκε δωρητής» ανέφερε η ίδια.

«Διάβασα ένα βιβλίο και κράτησαν τα χέρια του μικρού αυτού παιδιού, μόλις πριν από λίγες ώρες και τώρα η δική μου καρδιά γεμίζει με χαρά γι’ αυτά τα νέα».







Στα tweets της, η Μελάνια πρόσθεσε και τα hashtags #Blessings και #Faith.

Η εκπρόσωπός της, Στέφανι Γκισάμ, δήλωσε πως η επίσκεψη ήταν «πολύ συναισθηματική» για τη Μελάνια, που μίλησε στα ιταλικά με τα παιδιά.

Η Πρώτη Κυρία, που μιλάει αρκετές γλώσσες εκτός από τη μητρική της και τα αγγλικά, έγραψε προσωπικά στον Πάπα πριν από την άφιξή της στη Ρώμη, για να του ζητήσει να επισκεφθεί το νοσοκομείο.

«Μίλησε μαζί τους στα ιταλικά, υπέγραψε πάνω σε επιδέσμους και γάζες και τράβηξε πολλές selfies» πρόσθεσε η Γκισάμ.

Όταν συαντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο, προτού πάει στο Bambin Gesu του είπε ότι ανυπομονούσε να επισκεφθεί το νοσοκομείο «για τα παιδάκια». Αργότερα χαρακτήρισε την επίσκεψη «πολύ συγκινητική».





«Το να περνάς το χρόνο σου μιλώντας και ζωγραφίζοντας με παιδιά που έχουν τόσο θετική ενέργεια παρά την ασθένειά τους, ήταν ένα καταπληκτικό δώρο» είπε.

«Ο χρόνος που πέρασα με τα μικρά παιδιά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ και θα προσεύχομαι καθημερινά για καθένα από αυτά» πρόσθεσε.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *