ροή ειδήσεων

Ανοιχτά καταστήματα 30 Κυριακές: Που θα ισχύσει το μέτρο



Εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές, όπως το κέντρο της Αθήνας, η παραλία έως το Σούνιο και γύρω από το αεροδρόμιο θα είναι ανοιχτά περίπου 30 Κυριακές το χρόνο βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη τα ξημερώματα της Τρίτης (02.05.2017) ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές.


Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο περιθώριο εγκαινίων Κέντρου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στην Πατησίων στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, η κυβέρνηση διαφωνούσε αλλά βλέπει (πια) τα ανοιχτά μαγαζιά της Κυριακές ως εκσυγχρονισμό…

"Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στον δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στον δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος" είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο, ο υπουργός Οικονομίας απάντησε: "Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εκσυγχρονισμό".

Ο υπουργός σε ερώτηση πότε θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς ψήφιση είπε μέχρι τις 15 του μηνός. Τόνισε ότι υπάρχει λευκός καπνός και πρόσθεσε ότι η συμφωνία είναι ένας συμβιβασμός, όπου αρκετά μέτρα είναι καλά, αλλά θα υπάρχουν και μερικοί που θα υποστούν μειώσεις, υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *