ροή ειδήσεων

Μεγάλη νικη ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με 41-58 το ΑΣΚΑ Ηράκλειο


Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήµατος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε από την κυπελλούχο και δευτεραθλήτρια Ελλάδος οµάδα της Ρόδου “Γ.Σ. Δωδεκάνησος” µε score 41-58.

Η Δωδεκάνησος είνα απο τις πιο δυνατές οµάδες της Ελλάδος και ένα απο τα φαβορί κατάκτησης του τίτλου. Αξίζει να σηµειωθεί οτι στον πρώτο γύρο η οµάδα µας είχε ηττηθεί απο την ροδίτικη οµάδα µε score 66-28.

Στις κερκίδες του Μελίνα Μερκούρη βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ Χρήστος Καλούδης. Η οµάδα µας δέχτηκε τα συγχαρητήρια απο τον ίδιο για την οργάνωσή της καθώς και για την αγωνιστική της πρόοδο , όπου κατά γενική οµολογία, είναι εντυπωσιακή δεδοµένου του χρόνου ύπαρξής της.

Ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του κλειστού γυµναστηρίου ¨Μελίνα Μερκούρη» και στον Ηρόδοτο , οι οποίοι ήταν πάντα πρόθυµοι να µας βοηθήσουν και στον Ερυθρό Σταυρό που καλύπτει όλα τα παιχνίδια µας.

Επιπλέον, Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κόσµο που γέµισε στην κυριολεξία το Μελίνα Μερκούρη και στήριξε την οµάδα µας µε υποδειγµατικό τρόπο, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Διαιτητές : Ξυλάς – Πελίκα 1η περίοδος : 8-15 2η περίοδος : 17-32 3η περίοδος : 25-46 4η περίοδος : 41-58

ΑΣΚΑ Ηράκλειο: Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Μαράκης, Ψαράκης, Χατζηδάκης 14, Σέβιτσοβ, Σταµατάκης 11, Χριστόφορος 10, Στυλιανακάκης 6.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ: Λουκάς , Χαρτερός, Χαµαντί 16, Χατζηδηµητρίου 14, Χατζηκαντής 4, Παππάς 14, Μαρτσάκης 10.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *