ροή ειδήσεων

Προφυλακιστέος ο 61χρονος παιδοκτόνος - Τι είπε στην απολογία του



Στην φυλακή οδηγείται ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετά την απολογία που έδωσε στην ανακρίτρια για τον θάνατο της εξάχρονης κόρης του την περασμένη εβδομάδα, στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα.

Ο συνταξιούχος, που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, φέρεται να επικαλέστηκε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για πολύ ώρα. Ο συνταξιούχος αστυνομικός παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, στο οποίο μεταξύ άλλων φέρεται να επικαλείται κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που είχε συμβεί και, όπως υποστηρίζει, επέδρασε επιβαρυντικά στην από χρόνια άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Ενώπιον της ανακρίτριας δήλωσε σήμερα, δια του συνηγόρου της, παράσταση πολιτικής Αγωγής, η μητέρα της 6χρονης. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σπύρο Δημητρίου, η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι οργισμένη με την πράξη του, ενώ φαίνεται να απορρίπτει τον ισχυρισμό του περί σοβαρών ψυχικών προβλημάτων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, η μητέρα της εξάχρονης Στέλλας θεωρεί πως η μεθοδικότητα που καταδεικνύουν οι κινήσεις του συζύγου της μετά το τραγικό συμβάν, επιτρέπουν το συμπέρασμα πως το έγκλημα είχε σχεδιαστεί.

Νωρίτερα, έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες αλλά και οι κατάρες εις βάρος του εν αποστρατεία αστυνομικού. Ο 61χρονος πέρασε την πόρτα του κτιρίου της Ευελπίδων με τους παρευρισκομένους εκείνη τη στιγμή να φωνάζουν:
«Σατανά», «δολοφόνε», «ξεφτιλισμένε», ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν σε βάρος του 61χρονου.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το συνήγορο της Πόπης Εικοσπεντάκη, μητέρας της 6χρονης, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα, είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», δήλωσε ο κ. Δημητρίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η κόρη του είχε κινητικά προβλήματα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/17 19:16

    Πιστεύω ότι θα υπάρξει δικαίωση για την ψυχούλα του παραπληγικου μωρού....απο Θεό αλλά και από ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *