ροή ειδήσεων

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ: Η προειδοποίηση προς την κυβέρνηση



Το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ελληνικό Χρηματιστήριο και αλλαγής της φορολογικής έδρας εξετάζει η Intralot, όπως ανέφερε από το βήμα της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, πρόεδρος του ομίλου και βασικός μέτοχος της εισηγμένης.

«Είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Intralot στην Ελλάδα θα μας αναγκάσει να το πράξουμε”, σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «έχουμε ήδη ξεκινήσει πολύ σοβαρές συζητήσεις για να αποτυπώσουμε τις επιλογές μας, καθώς υπάρχουν πολλά φορολογικά και οικονομικά θέματα που πρέπει να εξεταστούν”.

Ο ιδρυτής και ισχυρός άνδρας της Intralot σε διευκρινιστική ερώτηση κατά πόσον αποχώρηση από το Χρηματιστήριο Αθηνών και η εισαγωγή σε μια ξένη χρηματιστηριακή αγορά συνοδεύεται και από αλλαγή της φορολογικής έδρας, απάντησε ότι «αυτά είναι αλληλένδετα”.

Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε πως για εταιρείες του μεγέθους και της δραστηριότητας της Intralot, ιδανικά είναι τρία χρηματιστήρια: του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ. «Στο Χονγκ Κονγκ δεν θα πάμε”, σχολίασε δηκτικά ο πρόεδρος του ομίλου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *