ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου απομάκρυνε απορρίμματα από την περιοχή του Καρακόνερου.



Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποιότητα ζωής όλων των κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Ρόδου ολοκλήρωσε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, τον καθαρισμό περιμετρικά του πρόχειρου καταυλισμού των Ρομα στην περιοχή του Καρακόνερου, για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την προστασία τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των ίδιων των Αθίγγανων.
Παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Μιχάλη Παλαιολόγου και εκπροσώπων των Ρομά , δύο σκαπτικά οχήματα και ένα φορτηγό απομάκρυναν μεγάλο όγκο απορριμμάτων, μπαζών και άλλων υλικών που είχαν σωρευτεί στον περίγυρο του καταυλισμού και αποτελούσαν σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Ο Δήμος Ρόδου συνεχίζει και εντείνει τις πρωτοβουλίες του προς όλους του φορείς, με στόχο την οριστική μετεγκατάσταση του πρόχειρου καταυλισμού στην περιοχή που έχει υποδείξει το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Αύγουστο του 2015, για λόγους δημόσιου συμφέροντος και ασφάλειας των οδηγών αυτοκινήτων που διέρχονται από την εν λόγω περιοχή. Η απομάκρυνση του πληθυσμού αυτού κρίνεται αναγκαία και επιβαλλόμενη για την εφαρμογή ρεαλιστικής λύσης, με παράλληλες δράσεις επανένταξης στην κοινωνία

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/17 21:42

    Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Διάβαζα σήμερα στη ροδιακή ότι έξω από το δήμο διαμαρτυρόντουσαν αρκετοί γύφτοι(κατάντησα ρατσιστής με τους γύφτους) για τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν στο κρατίδιο τους και αναρωτιέμαι με ποιο δικαίωμα ο δήμος εισέβαλε αστραπιέα σε ξένη χώρα με τα F-35 HYUNDAI-MAN. Μήπως εισέβαλαν ΈΛΛΗΝΕΣ τρομοκράτες και βρόμεσαν αυτόν τον επήγειο παράδεισο που θαυμάζουν περνώντας καθημερινώς από τα σύνορα οι χιλιάδες τουρίστων; Mετά διαμαρτυρόμαστε για τις τουρκικές παραβιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ .... Τώρα μας δουλεύουν και από πάνω! Βγάζουν φωτογραφίες και πομπώδεις εκφράσεις γιατί ...... έκαναν την δουλειά που πληρώνονται! Αυτά δήμαρχε ούτε στην Ζιμπάμπουα δεν γίνονται! Δηλαδή αν ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ την δουλειά τους τι θα γινότανε; Μάλλον θα το θάβατε υποθέτω! Εχει φαίνεται έλθει σε πλήρη απόγνωση ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του και όταν κάνουν μια δουλίτσα τρέχουν και βγάζουν φωτογραφίες. Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/17 23:01

    Μπράβο Μιχάλη τώρα πιστεύω στο κλάμα που έκανες στο δημοτικό συμβούλιο τόσα δημοτικά τέλη πληρώνουν οι άνθρωποι και κάνουν και κοινωνικό έργο μπορείτε να τους στεγάσετε στο Ροδίνι εκεί δεν θα διαμαρτυρηθεί κανείς έτσι και αλλιώς Γυφταριό το καταντήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *