ροή ειδήσεων

Οριστική διακοπή! Ξύλο μεταξύ των παικτών, κουτάκι μπύρας σε Ίβιτς και "αποκεφαλισμός" Παναθηναϊκού



Στο 54ο λεπτό διακόπηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, με το σκορ στο 1-0. Όλα ξεκίνησαν από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών, ενώ στην συνέχεια αντικείμενο από την εξέδρα, χτύπησε στο κεφάλι τον Ίβιτς, που έφυγε για το νοσοκομείο.

Ήταν της μοίρας του γραφτό να μην λήξει ποτέ το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μετά τον θόρυβο και την ένταση που προκλήθηκε στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου, απ' όπου οι πράσινοι έφυγαν με πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Την ώρα που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 και προηγούνταν 1-0, στο 51' οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με την αποβολή ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων και ύστερα από λίγο το ματς έγινε ροντέο.

Οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, έπεσε ξύλο μεταξύ τους, ο Ίβιτς δέχτηκε αντικείμενο από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού ο τεχνικός του Δικεφάλου ισχυρίστηκε, ότι ζαλίζεται. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχιστεί το ματς, ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε το αντίθετο και για να ισχυροποιήσει τη θέση του, έφερε ως παράδειγμα την κροτίδα που είχε δεχτεί ο Βιγιαφάνες στην Τούμπα, λέγοντας, ότι τότε δεν αποχώρησε η ομάδα από το γήπεδο. Μετά από ώρες διαβουλεύσεων και αφού έγινε γνωστή αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία, όπως σας πληροφόρισε ο SportDog.

Πλέον η αναμέτρηση θα κριθεί στα δικαστήρια.

Εκτός μάχης και ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ ήταν πολλά. Προέκυψε όμως ένα ακόμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μετά τους Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μέστο, νοκ-άουτ τέθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε. Έτσι στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Ρέιτς με τον Μαρινάκη. Κάτω από τα δοκάρα ξεκίνησε ο Βλαχοδήμος, στα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν Κουλιμπαλί και Χουλτ και στο κέντρο ο Κουτρουμπής με τον Μολέντο. Στις πτέρυγες αριστερά έπαιξε ο Εμποκού, δεξιά ο Κλωναρίδης, μοναδικός προωθημένος ο Μπεργκ και απο πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Μολίνς.

Μαλεζάς αντί-Βαρέλα, Κίτσιου στα δεξιά και Κάτσε στα χαφ

Ο Βλάνταν Ίβιτς από την πλευρά του δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Βαρέλα, του οποίου το κενό της άμυνας αναπλήρωσε ο Μαλεζάς, που πήρε θέση δίπλα στον Κρέσπο. Ο Γλύκος υπερασπίστηκε την εστία των Θεσσαλονικιών, με τον Κίτσιου να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Λέοβατς παρέμεινε στο αριστερό. Στα χαφ κόφτης ήταν ο Τσίμιροτ και μπροστά του δίπλα στον Σακχοφ τοποθετήθηκε ο Κάτσε. Ο Ενρίκε αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα, απέναντι ο Ουάρντα και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Γκολ με τριπλή σουηδική συνεργασία!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών να φαινόταν εύκολη λεία για τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν ψηλά και παρά την έλλειψη των Ζέκα-Κουρμπέλη έπαιξαν από τον άξονα! Η πρώτη απειλή ήρθε στο 8' ύστερα από σέντρα σουτ του Μπεργκ που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Γλύκου, δύο λεπτά αργότερα όμως η συνεργασία των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς!

Ύστερα από καταπληκτική αντεπίθεση, ο Χουλτ έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά στον Μολίνς, ο οποίος δεν ήταν οφσάιντ, βγήκε ενώπιος ενωπίω με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Μπεργκ, ο οποίος δεν ήταν άστοχος σε κενή εστία! Το αξιοσημείωτο ήταν, ότι το 1-0 προήλθε ύστερα από τριπλή σουηδική συνεργασία. Ιδιαίτερα ο Μολίνς δικαίωσε την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να τον τοποθετήσει δίπλα στον συμπατριώτη του ως δεύτερος επιθετικός.

Με 10 ο Παναθηναϊκός – δοκάρι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού και στο 17' ήρθε η πρώτη ενέργεια αντίδρασης. Ο Πέδρο Ενρίκε έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, βρήκε πεδίο βολής εκτός περιοχής, αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 20' όμως η κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων οδήγησε σε άσχημα μονοπάτια τους γηπεδούχους.

Ο Ενρίκε που δεν ήταν εκτεθειμένος τσίμπησε την μπάλα, προσπάθησε να περάσει τον Βλαχοδήμο, η μπάλα πηγαίνει προς τα πλάγια και φαίνεται να τον ανατρέπει εκτός περιοχής ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο οποίος είδε απευθείας κόκκινη από τον Κομίνη. Ωστόσο, στο ριπλέι φάνηκε, ότι ο Βραζιλιάνος γλίστρησε και έπεσε, ενώ συν τοις άλλοις ο Μολέδο ήταν δίπλα στον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου (για να θεωρηθεί πως έφευγε μόνος του με το τέρμα). Οπότε η απόφαση ήταν ιδιαίτερα αυστηρή και άλλαξε τις ισορροπίες στην αθηναϊκή ομάδα.

Στην εκτέλεση του φάουλ (πού ήταν σε πολύ καλή θέση), ο Κάτσε έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Στιλ, που μπήκε χωρίς ζέσταμα αντί του Μολινς, γι'αυτό και έμεινε... άγαλμα. Στο 34' ο Παναθηναϊκός, παρότι είχε το αριθμητικό μειονέκτημα βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0. Ο Εμποκού εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπεργκ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Γλύκος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε τον κίνδυνο.Δέκα λεπτά αργότερα ο Κλωναριδης είχε την ευκαιρια να βρει τον Εμποκού στο δεύτερο δοκάρι αλλά έκανε κακή σέντρα.

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Πρίγιοβιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά ο Τζάλμα Κάμπος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ανγκολέζος εξτρέμ μπήκε αντί του Ενρίκε,τον οποίο έβγαλε ο Ίβιτς, μετά το 33' όταν γλίτωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αποβολή του Ουάρντα, ξύλο και διακοπή!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βλάνταν Ίβιτς πέρασε τον Μπίσεσβαρ για να πιέσει για την ανατροπή του σκορ. Ωστόσο η αποβολή του Ουάρντα στο 51' άλλαξε τα δεδομένα και δημιούργησε ένταση, τουλάχιστον από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι όταν αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες έδειξαν να μην μπορούν να διαχειριστούν την απόφαση. Τρια λεπτά αργότερα το ματς έγινε ροντέο.

Ο Κρέσπο πήγε να πατήσει τον Στιλ μετά από προσπάθεια του ΠΑΟΚ να σκοράρει σε κόρνερ, ο Μπεργκ τον απώθησε δυνατά και ακολούθησαν νεύρα με ξύλο μεταξύ πολλών ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Μάλιστα φαίνεται ο Σάκχοφ να προσπαθεί να χτυπήσει όποιον έβλεπε μπροστά του! Η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα, απ' όπου κουτάκι μπύρας βρήκε τον Ίβιτς στο κεφάλι και σωριάστηκε στο έδαφος. Το ματς δακόπηκε και ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, μέχρι να αποφασιστεί από τον Κομίνη η έκβασή του, αφού ο προπονητής των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Θρίλερ με τη συνέχιση της αναμέτρησης, οριστική διακοπή, κίτρινες και κόκκινες

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικαλέστηκαν τον ΚΑΠ και ζήτησαν την διακοπή της αναμέτρησης, από τη στιγμή που χτυπήθηκε ο προπονητής, αλλά ο διαιτητής Κομίνης είχε διάθεση να συνεχιστεί το ματς, με αποτέλεσμα οι διαβουλεύσεις να κρατήσουν πολλή ώρα. Έγινε ένα... πραγματικό θρίλερ για τη συνέχιση ή όχι της αναμέτρησης, οι εξέδρες άρχισαν να αδειάζουν από κόσμο όσο περνούσε η ώρα και κατά τις 22:36, όταν έγινε γνωστή η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του προπονητή του Δικεφάλου, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κομίνης ανέφερε, ότι έδωσε κίτρινες σε Μπεργκ και Κρέσπο, από τους οποίους ξεκίνησε το επεισόδιο, ενώ Κουλιμπαλί και Σάκχοφ αποβλήθηκαν απευθείας.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ρέιτς, Μαρινάκης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μολίνς (24' Στιλ), Μπεργκ

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ενρίκε (35' Κάμπος), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς

Κίτρινες: 54' Μπεργκ - 17' Κάτσε, 26' Ενρίκε, 47', 51' Ουάρντα, 54' Κρέσπο

Κόκκινες: 20' Βλαχοδήμος, 54' Κουλιμπαλί – 51' Ουάρντα, 54' Σάκχοφ

Διαιτητή: Κομίνης

Βοηθοί: Κωσταράς, Τάτσης

4ος: Ευαγγέλου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *