ροή ειδήσεων

Γέννησε μόνη και της έπεσε το μωρό στην τουαλέτα! Μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου



Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία γέννησε μόνη στο σπίτι της, στο Τυμπάκι!


Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοπ με ακατάσχετη αιμορραγία νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς γέννησε μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια! Και όχι γιατί το επέλεξε η ίδια...

Όλα ξεκίνησαν όταν χθές Τετάρτη, η κοπέλα που ήταν στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της ο οποίος της ανέφερε πως δεν ήταν ακόμη έτοιμη για την γέννα. Σήμερα το πρωί η γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο, γεγονός που ανησύχησε το ζυγάρι και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, μέχρι να φέρει ο σύζυγος της το αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στο Ηράκλειο, η γυναίκα ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Πήγε και πριν καλά καλά καταλάβει τι της συνέβαινε, το βρέφος έπεσε μέσα στην λεκάνη! Στο σπίτι βρισκόταν ο πεθερός της κοπέλας, ο οποίος σήκωσε το βρέφος και το έβαλε κάτω από τη βρύση.

"Ο ομφάλιος λώρος φαίνεται να κόπηκε από την πίεση και το κεφαλάκι του μωρού είχε ένα μικρό καρούμπαλο ίσως από την πτώση" αναφέρει στο Apopsilive.gr γειτόνισσα που βρέθηκε στο σπίτι της κοπέλας ακούγοντας τις φωνές της. Η ίδια πήρε το βρέφος και το τύλιξε σε κουβέρτα και προσπαθησε να συνεφέρει το μωρό κάνοντας το να κλάψει.

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε στο σπίτι ιδιώτης γιατρός δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο νεογνό και την μητέρα, η οποία είχε σοβαρή αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο και γιατροί άργησαν αρκετά να φθάσουν στο σημείο όπου έγινε το συμβάν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με τη συνοδεία του γιατρού και μαίας σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *