ροή ειδήσεων

Άναψε «πράσινο φως» στη λειτουργία των σηματοδοτών, στον κόμβο των οδών Γρηγορίου Ε' και Ι. Δενδρινού



Α)Τέθηκαν την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 από το Δήμο Ρόδου, σε λειτουργία τέσσερις νέοι φωτεινοί σηματοδότες, για να ρυθμίζουν την ροή της κίνησης των διερχόμενων οχημάτων, σε δύο επικίνδυνες διασταυρώσεις οδών εντός της πόλεως Ρόδου, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, υπό την ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου και μετά την έγκριση του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών(συνολικής διάρκειας οκτώ μηνών), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον κόμβο της διασταύρωσης των οδών Γρηγορίου Ε' και Ι. Δενδρινού, και τέθηκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες, με στόχο την αποκατάσταση της ομαλής ροής της κυκλοφορίας των πεζών και των διερχόμενων οχημάτων. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο συγκοινωνιακά σημείο, το οποίο συνδέεται άμεσα με την κεντρική οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου στο παρελθόν είχαν καταγραφεί σοβαρά τροχαία ατυχήματα .

Το έργο έχει τίτλο : «Εργασίες αναβάθμισης συσκευής σηματοδότησης κόμβου Εθνικής Αντιστάσεως», και η χρηματοδότηση έγινε από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου .

«Παραδίδουμε σε λειτουργία ένα αναγκαίο για τον πολίτη έργο, το οποίο θα συμβάλει στην ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων, σε μία επιβαρυμένη κυκλοφοριακά περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κος Χατζηδιάκος και πρόσθεσε «Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε οφείλεται ξεκάθαρα στις χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάζεται να εγκριθούν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να εγκριθούν οι σχετικές εργολαβίες»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *