ροή ειδήσεων

Την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Ρόδου ανακοίνωσε ο Φώτης Κωστόπουλος



Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου εξέφρασε με σχετική ανακοίνωση ο κ. Φώτης Κωστόπουλος

O κ. Κωστόπουλος στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από ώριμη σκέψη και αφού στάθμισα όλα τα δεδομένα, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας.
Η ανάγκη για έναν ισχυρό συνδικαλιστικά και κοινωνικά Σύλλογο με οδήγησε στην απόφαση μου αυτή.
Η εποχή που διερχόμαστε είναι η δυσκολότερη περίοδος για το Δικηγορικό Σώμα γι’ αυτό και απαιτείται περισσότερο από ποτέ, ο Δικηγορικός Σύλλογος να σταθεί δυναμικά στο πλευρό των δικηγόρων για να αντιμετωπισθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις που οδηγούν σε συρρίκνωση και υποβάθμιση το Δικηγορικό λειτούργημα.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι οι Δικηγόροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Δικαιοσύνης και της έννομης τάξης και ότι η υποβάθμισή των Δικηγόρων οδηγεί σε υποβάθμιση της Δικαιοσύνης και σε περιστολή των δικαιωμάτων των πολιτών.
Τα μέτρα που ελήφθησαν τα τελευταία χρόνια οδήγησαν και οδηγούν τον κλάδο μας σε μαρασμό και στην αδυναμία μεγάλης μερίδας πολιτών να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.
Στην πιο δύσκολη περίοδο για το μέλλον και την αντοχή της δικηγορίας και των Δικηγόρων, οι επερχόμενες εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων, είναι οι πλέον κρίσιμες για το μέλλον του επαγγελματία Δικηγόρου, για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά του.

Γι’ αυτό απαιτείται σοβαρότητα, Συλλογική αντιμετώπιση και κυρίως λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δικηγορικού Συλλόγου (Γ.Σ και Δ.Σ) έτσι ώστε αφενός οι Δικηγόροι έχοντας την αρωγή του Συλλόγου να μην αισθάνονται ότι δίνουν αυτό τον αγώνα καθημερινά μόνοι και αφετέρου όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες να γνωρίζουν και να αντιληφθούν ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος θα είναι δυναμικά παρών, για να αντιμετωπίσει τα κάθε είδους προβλήματα που ανακύπτουν, σε βάρος των δικηγόρων.

Με αυτές τις σκέψεις θέλησα να σας καταστήσω κοινωνούς των προθέσεων που με ώθησαν στην απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα, ενώ στο διάστημα που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διεξοδικότερα.

Ρόδος 18/5/2015
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Φώτης Κωστόπουλος»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *