ροή ειδήσεων

Το άθλημα που δεν έχουμε (ακόμη) ανακαλύψει



Με την τελετή απονομής ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου το ετήσιο διεθνές τουρνουά γκολφ 8ο Porto Carras Pro-Am & Open 2017 στο οποίο συμμετείχαν 110 παίκτες από 13 χώρες. Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών ήταν ο κ.Γιώργος Διάκου από την Ρόδο, πρώην πρόεδρος του PGA Greece και προπονητής στο Prafost Golf Club στη Γερμανία με συνολικό σκορ 141 (-3) και στη δεύτερη θέση ο κ.Stanko Marinov από το Pravets Golf στη Βουλγαρία με συνολικό σκορ 144 (even par). Συνολικά οι επαγγελματίες μοιράστηκαν το ποσό των 13.300€ σε χρηματικά έπαθλα, των οποίων αποκλειστικός χορηγός ήταν η Γκολφ Πόρτο Καρράς Α.Ε.

Τα οφέλη του γκολφ που δεν γνωρίζετε
Το γκολφ είναι ένα σπορ που κάνει καλό στο σώμα και τη διάθεσή σας. Σε ένα συνηθισµένο παιχνίδι, για µια παρτίδα γκολφ, θα περπατήσετε από 5 έως 7 χιλιόµετρα και μάλιστα σε ένα φυσικό περιβάλλον που ευνοεί την χαλάρωση του νου από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Σύµφωνα µε παλαιότερη µελέτη του Τουριστικού Τµήµατος της Σχολής Δηµόσιας Διοίκησης του Πανεπιστηµίου Κρήτης, το γκολφ είναι ένα άθλημα που βελτιώνει με πολλούς τρόπους τη φυσική κατάσταση των αθλούμενων.

- Κερδίζετε περισσότερη δύναμη και ευλυγισία, που απαιτούνται και τα δύο για να μπορείτε να πετύχετε την τέλεια ρίψη.
- Αυξάνεται η αντοχή και η ενέργειά σας. Ένα πλήρες παιχνίδι γκολφ αποτελείται από 18 τρύπες. Αυτό το γεγονός δείχνει πως δοκιµάζεται και ενισχύεται η αντοχή σας όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός παιχνιδιού.
- Συμβάλει στον έλεγχο του βάρους. Όπως θα σας βεβαίωναν οι επαγγελματίες παίχτες, το γκολφ είναι ένα άθλημα που παρότι είναι αρκετά στατικό εντούτοις βελτιώνει την καρδιαγγειακή αντοχή του ασκούμενου και συμβάλει στην καύση αρκετών θερμίδων σε κάθε παιχνίδι.
- Μαθαίνετε να συγκεντρώνεστε πιο εύκολα. Η εξάσκηση στο γκολφ βελτιώνει την ηρεµία του ασκούμενου και αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *