ροή ειδήσεων

Παράπονα απογοητευμένου επισκέπτη της Ρόδου



Αναγνώστης: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 18/04/2017

Με μεγάλη προσμονή επισκέφτηκα το νησί το Άγιο Πάσχα, έχοντας εφοδιαστεί με πληροφορίες και σημεία ενδιαφέροντος για όλο το νησί της Ρόδου. Πλατείες, κάστρα, αρχαιολογικούς χώρους, αξιοθέατα, χωριά, προορισμούς από τους ποιο περιζήτητους της Ευρώπης.

Όμως το νησί έχει εγκαταλειφθεί από το κράτος και τους διοικούντες του νησιού. Δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δρόμοι που δεν αξίζουν σε κανένα επισκέπτη, πλατείες με χορτάρια μέχρι τα γόνατα ενόψει Πάσχα μέσα στη πόλη της Ρόδου, εισιτήρια εισόδου σε κάστρα 6, 8, 12 ευρώ που δεν έχουν φυλλάδια ενημερωτικά, νερό και χαρτί τουαλέτας και ήδη και ο ξένος τουρίστας μπροστά μου διαμαρτυρόταν. 

 Δεν αρκεί η διαφήμιση του υπουργείου ‘’Ανοίξαμε και σας περιμένουμε’’, θέλει και δουλειά!

(εικόνες αρχείου)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/17 05:53

    πολυ απλα την αλλη φορα και με το ξενο αλλου αν δεν σου εκαναν οι δρομοι για τα παπουτσια σου και τα χορτα αισθητικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/17 08:12

      Αμα δεν ξαναπατήσει κανένας για τουρισμό ,με αυτά που υποστηρίζεις,τότε τα χόρτα θα τα τρως εσύ γιατί δεν θα έχεις να φας τίποτα άλλο.Ετσι 'ομως είναι ο Ελληνας και δεν θα αλλάξει ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Είτε μας αρέσει είτε όχι, το νησί εγκαταλείπεται τους χειμερινούς μήνες και το καλωπίζουν λίγο πριν έρθουν οι... πολλοί τουρίστες.Όσοι μένουμε μόνιμα εδώ δεν έχουμε ψυχή?
      Αλλά ,δεν είδα και καμία ιδιωτική εθελοντική πρωτοβουλία όπως σε άλλα μέρη, π.χ Paguristas, Syvotistas , Αthenistas , αφού πολλές φορές οι υπάλληλοι είναι γεγονός ότι δεν επρκούν.
      Επίσης αγαπητέ μου Ανώνυμε, αυτή η συμπεριφορά-αντίδρασή σου κάνει τους μαγαζάτορες να ψάχνουν τους πελάτες.Τίποτα δεν είναι δεδομένο .Από τη διαφήμιση θα κερδίσεις έστω κι έναν, αλλά από τη δυσφήμιση θα χάσεις πολλούς!
      Και τέλος, θα διαμαρτυρηθώ κι εγώ διότι πήγα στην αίθουσα του Μεγάλου Μαγίστρου και ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέρος από τόσα μουσεία που έχω επισκεφθεί όπου δεν υπήρχαν καθόλου ενημερωτικές πινακίδες εκτός από τις "Μην πλησιάζετε το παράθυρο" .Εντάξει, να πουλήσουμε βιβλιαράκια ενημερωτικά αλλά....σε τέτοιο βαθμό?!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/17, 5:53 π.μ. εσυ Ροδιτης δεν εισαι.

      Διαγραφή
    4. :) Όχι , δεν είμαι Ροδίτης,αλλά μένω εδώ και το ωραίο είναι ωραίο κι αρέσει σε όλους.Επίσης θέλω το καλύτερο για έναν τόσο όμορφο τόπο.Δεν είναι κακό αυτό νομίζω, ούτε κάτι που δε γίνεται. ;)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/17 07:14

    Αφού έχουν τους υπαλλήλους του Δημου κ κααααααθονται όλους τους τεμπέληδες μαζεψανε κ δεν φτάνουν οι μόνιμοι που υπερτερούν περνούν κ με συμβάσεις κ μέσο ΟΑΕΔ κ άλλους να τους βοηθήσουν στην καθούρα κ το πολύ στις 3ωρες εργασιας κ μοσχοπληρονονται σε βάρος των υπολοίπων πολιτών εννοείται βάζουν μέσον για να μονιμοποιηθούν γιατί που θα ξαναβρούν τέτοιο εργοδότη σαν το κράτος κ προϊσταμένους κ εργοδηγους χειρότερους κ από τους ίδιους τοοοοοσα χρόνια ανέχειας κ δεν βρίσκεται μία Δημοτική αρχή να βάλει μία τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας αξίζουν, τους ξέρατε και από πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά δεν πειράζει ο αξιοσέβαστος κ.κ. περιφερειάρχης είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων οπότε να μια καλή ευκαιρία να τα πουλήσει στους Γερμανούς στον Ιβαν Σαββίδη κ.ο.κ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/17 14:15

      Παιδιά μην έχετε στενοχώρια το πολιτικό κόστος θα το ρουφήξει όλο ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι Παλικάρι θα τα βάλει με τους κράχτες και τους τσιγγάνους συγνώμη ΡΟΜΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *