ροή ειδήσεων

Βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Ρόδου



Σταθερή αξία αποτελεί πλέον η Ρόδος στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, από την έναρξη και καθόλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου από τη Φινλανδία, τη Δανία και την Ολλανδία για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο.

Πρόκειται για τον κύριο Jaakko Teitto και τη σύζυγο του κυρία Arja Teitto από την Φινλανδία, που λατρεύουν τη Ρόδο και την επισκέπτονται ανελλιπώς τα τελευταία 27 χρόνια και διαμένουν στο ξενοδοχείο Cactus.

Τιμήθηκαν επίσης ο κύριος Ronald Willems με τη σύζυγο του Giolanda Willems από την Ολλανδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Terinikos Apartments και έχουν έλθει για διακοπές στη Ρόδο 24 φορές. Το ζευγάρι των Ολλανδών συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κ. Νίκος Σπάρταλης διευθυντής του ξενοδοχείου Terinikos Apartments.

Μαζί με τα ζευγάρια τιμήθηκε και η κυρία Anita Pedersen από τη Δανία, που διαμένει στο ξενοδοχείο Erodia Hotel και η οποία έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 17 φορές. Η κ.Pedersen ήλθε στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων συνοδευόμενη από τη φίλη της κυρία Jane που επίσης κατάγεται από τη Δανία.

Όπως επεσήμαναν όλοι θεωρούν τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα τους, τη λατρεύουν, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του νησιού και έχουν αναπτύξει φιλίες με αρκετούς Ροδίτες.

Οι φίλοι της Ρόδου ευχαρίστησαν συγκινημένοι την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου για τις τιμητικές διακρίσεις και στη συνέχεια συζήτησαν με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, κύριο Κώστα Χατζίκο προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης και την κ. Ειρήνη Χατζηνικολάου προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού, για τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια.

Η αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν στο νησί μας αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.


TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *