ροή ειδήσεων

Σοκ: Αδερφός σκότωσε τον αδερφό του χτυπώντας τον με τηγάνι



Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου, που βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το πρωί από τους γείτονες στην αυλή του σπιτιού του, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Βόλου, ,ε τραύματα στο κεφάλι.

Δράστης είναι ο 41χρονος αδερφός του, ο οποίος πρωινές ώρες σήμερα (01-05-2017) ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τον 38χρονο αδερφό του είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους (τηγάνι), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι έρευνες της αστυνομίας, από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του θύματος, με τον οποίο διέμεναν μαζί, καθώς αφενός δεν ακούστηκαν φωνές από τα γύρω σπίτια, αφετέρου τα δύο αδέλφια, καυγάδιζαν συχνά, όπως αναφέρουν περίοικοι, με αποτέλεσμα το θύμα πολλές φορές να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια και σε χώρους έξω από το σπίτι, που τον κλείδωνε ο αδελφός του.
Τα δύο αδέλφια έχουν χάσει τους γονείς τους και διαμένουν στο πατρικό τους σπίτι, το θύμα ήταν άεργος, ενώ ο αδελφός του εργαζόταν περιστασιακά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *