ροή ειδήσεων

Μόνο αν είσαι λαθρομετανάστης επιβιώνεις στην «Ελλάδα» του Τσίπρα - Μια εξοργιστική σύγκριση


Η συγκυβέρνηση των Συριζοψεκασμένων, οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των λοιπών βρικολάκων που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού, την 1η Μαΐου υπέγραψε το 4ο και επαχθέστερο μνημόνιο.

Όχι μόνο δεν τους βγήκαν οι υποσχόμενες σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά κατάφεραν το ακατόρθωτο! Υπέγραψαν νέο μνημόνιο με σκληρά μέτρα, τα οποία θα αφαιμάξουν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος των Ελλήνων, χωρίς καν να επιτύχουν τον δανεισμό χρημάτων, ο οποίος συνόδευε τα προηγούμενα τρία μνημόνια.

Την ίδια ακριβώς ημέρα που σε ξενοδοχείο των Αθηνών συμφωνούσαν για την καταδίκη των Ελλήνων, στην Κάτω Μηλιά Πιερίας έκαναν εγκαίνια στο «χωριό των προσφύγων» όπως χαρακτηριστικά το λένε. Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα σπίτια που θα φιλοξενήσουν 500 λαθρομετανάστες, με ηλιακό, κλιματιστικά, κουζίνες, ενώ έχει προβλεφθεί χώρος αναψυχής και γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

Μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις κόστισαν 1.400.000 ευρώ , ενώ το κόστος αναμένεται να αυξηθεί και άλλο καθώς οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως. Το μεγαλύτερο ποσοστό των λαθρομεταναστών που θα μετεγκατεσταθούν στην Πιερία θα είναι από τη Χίο και τη Λέσβο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες η είδηση για μια Ελληνίδα μητέρα 2 μωρών, που ζουν σε μία παράγκα χωρίς ρεύμα και ζεστό νερό στη Μυτιλήνη κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Η νεαρή μητέρα που μεγαλώνει τα δύο νέα Ελληνόπουλα υπό άθλιες συνθήκες κάνει έκκληση για ρουχισμό, τρόφιμα, και κυρίως για γάλα και πάνες μωρών.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα του 2017 υπό την κυβέρνηση «Πρώτη φορά αριστερά». Αν είσαι λαθρομετανάστης απολαμβάνεις δωρεάν σπίτι, ένδυση, και σίτιση. Αν, όμως, είσαι Έλληνας είσαι καταδικασμένος στην πείνα και την εξαθλίωση. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από εκείνον που βιώνεις μέσα και από το ίδιο σου το κράτος.

Υ.Γ 1 : Μία λύση για την συγκεκριμένη Ελληνίδα μάνα είναι να βαφτεί μαύρη και έτσι να αποκτήσει και εκείνη αυτομάτως όλα τα προνόμια των λαθρομεταναστών, ώστε να μπορέσει να επιβιώσουν εκείνη και τα παιδιά της.
Υ.Γ 2 : Υπενθυμίζουμε στον «αετό» που παριστάνει τον πρωθυπουργό πως οι λαθρομετανάστες που θα εγκατασταθούν στο πολυτελές hot-spot στην Πιερία, όπως και η προαναφερθείσα Ελληνίδα βρίσκονται στο ίδιο νησί, τη Λέσβο. Μη πετάξει κανένα μαργαριτάρι ξανά περί Λέσβου και Μυτιλήνης… Χάνουμε που χάνουμε τα πάντα, μη χάσουμε και τα μαλλιά μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/17 21:59

    Ντροπη σε μας που τους ανεχόμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/17 23:27

    Kαι ο ροδίτης youtuper!!!Έχω φτιάξει ένα κοινωνικό βίντεο – ρεπορτάζ , το οποίο παρουσιάζει τις αντίξοες συνθήκες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου διαμένουν οι πρόσφυγες που ήρθαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Η εγκληματικότητα , η έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, η ανυπαρξία γιατρών , και άλλες αντίξοες συνθήκες διαβίωσης όπως μου αφηγείται ο Masood, κάνουν τούς πρόσφυγες του ελληνικού να μην νιώθουν ασφαλείς. Δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο αλλα ρε παιδια γιατι δεν φτιαχνεται κοινωνικα βιντεο και με ελληνες?ξερετε ποσοι ελληνες ζουνε υπο αθλιες συνθηκες?ξερετε ποσες οικογενειες ελληνων πεινανε?γαμω το κερατο μου δηλαδη ολοι εσεις που γίνατε φιλάνθρωποι μονο και μονο για διαφημιση δειτε πρωτα απο ολα τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/17 14:38

      Αυτο φωναζω και εγω τοσο καιρο αλλα μαλλον ειμαστε οι δυο μας φιλε που τα λεμε.ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/17 07:58

    Εκτός από ανίκανοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι και επικίνδυνοι.Συνελληνες ρίξτε τους στην θάλασσα επιτέλους όλους τους ανθελληνες κυβερνητικούς και πείτε ότι έγινε συνωστισμός.ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *