ροή ειδήσεων

Βαρύς ο «πέλεκυς» στον Παναθηναϊκό!



Με την αυστηρότερη των ποινών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο! Αφαίρεση τριών βαθμών στα πλέι-οφ, δύο βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Πολύ ακριβά πληρώνει ο Παναθηναϊκός την βλακεία του «οπαδού» του να πετάξει το κουτάκι στον Βλάνταν Ίβιτς! Ο «πέλεκυς» έπεσε βαρύς στο «τριφύλλι», καθώς η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον σύλλογο με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή! Ποια είναι αυτή;


1)Ο Παναθηναϊκός χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά.

2)Αφαίρεση 3 βαθμών από την βαθμολογία των πλέι-οφ

3)Αφαίρεση 2 βαθμών από την βαθμολογία του ερχόμενου πρωταθλήματος

4)Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

5)41.500 ευρώ πρόστιμο

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει έφεση και να στείλει την υπόθεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Το σκεπτικό της απόφασης εδώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *