ροή ειδήσεων

«Θέμα αρχής να μην απεργούμε πλάι πλάι με τον εργολάβο καθαριότητας»



Το λόγο της αποχώρησής τους, από τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, κατά την απεργιακή κινητοποίηση της 17ης Μαϊου, αναφέρουν σε επιστολή τους οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου.


«Στη θέα του εργολάβου της καθαριότητας στο Εργατικό Κέντρο, μετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση, ως ελάχιστη πράξη ευθιξίας απέναντι στους εργαζόμενους που εκπροσωπούμε αποχωρήσαμε από τη συγκέντρωση».

Και συνεχίζουν:

«Είναι θέμα αρχής και κόντρα στις ιδέες και τις αξίες μας, να συμμετέχουμε σε απεργιακή κινητοποίηση, πλάι πλάι με τον εργολάβο της καθαριότητας.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο αγώνας μας για το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, θα είναι συνεχής και διαρκής.

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου Ρόδου, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να καπηλεύεται και να οικειοποιείται τον αγώνα μας».

ert

Σχόλια

  1. Δυστυχώς για σας οι πολίτες δεν είναι με το μέρος σας βλέποντας τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών σας όσο και την γενική καθαριότητα. Χτυπάτε σαν χταπόδια τους κάδους που πληρώνουμε όλοι μας με αποτέλεσμα να σπάνε και κάθε χρόνο να αγοράζουμε καινούργιους, αφήνετε σκουπίδια στον δρόμο και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όπου δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει και ωράριο εργασίας. Το δημόσιο έχει από το 1840 αποτύχει παταγωδώς σαν εργοδότης επιχειρηματίας. Καλύτερα οι εργολάβοι παρά το δημόσιο. είδαμε την κατάντια της ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΡ, πρώην Ολυμπιακή, ΟΟΣΕ κτλ! Σκάνδαλα, ρεμούλες, απάτες που πληρώνουν οι πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εργατοπατερες ξεχνάτε ρε ότι τόσα χρόνια όσα επιδόματα και αυξήσεις πήρατε τα χρωστάτε στους αγώνες των εργατών της καθαριότητας ??? Απεργούσαν οι σκουπιδιαρηδες και έπαιρναν αύξηση οι γραφιάδες ! Τώρα τα κάνατε όλοι πλακάκια και μας πουλάτε παραμύθι δήθεν . Σε ποιους τα λέτε αυτά
    ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *