ροή ειδήσεων

Κως: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του - Κυοφορούσε δίδυμα και έχασε το ένα



Ήταν 4 Ιουνίου του 2015 όταν ενας άνδρας στην Κω χτύπησε με απίστευτη βιαιότητα την έγκυο σύντροφό του η οποία κυοφορούσε δίδυμα και ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με αποτέλεσμα να χάσει το ένα από τα δύο...

Ο κατηγορούμενος από την Βουλγαρία και μόνιμος κάτοικος Κω, φέρεται να την τράβηξε διά της βίας έξω από το σπίτι του πατέρα της, να την έβαλε στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια να την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Φέρεται επιπλέον, προκειμένου να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, ενώ, επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, την χτύπησε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Όταν έφτασαν στο σπίτι όπου έμεναν στην Αντιμάχεια, την κλώτσησε στα δεξιά της κοιλιάς, στα πλευρά και στο πίσω μέρος του δεξιού της ποδιού στο ύψος του μηρού.


Λίγες μέρες μετά, στις 7 Ιουνίου 2015, η γυναίκα αισθάνθηκε έντονους πόνους και πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου κατά την εξέταση της από γυναικολόγο, που την παρακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, διαπιστώθηκε μέσω υπερηχογραφήματος ότι το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε, το αγοράκι, είχε ανενεργή καρδιακή λειτουργία και ήταν ήδη νεκρό.

Διαπιστώθηκε πως βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού και υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε ένα κοριτσάκι, ενώ αποσπάσθηκε από τη μήτρα της το νεκρό άρρεν έμβρυο.

Το παιδί πέθανε ως εξής: Εξαιτίας τον πολλαπλών και βίαιων πληγμάτων που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα και ειδικά στην πλευρά που βρισκόταν το άρρεν έμβρυο, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόταν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, επήλθε περιφερικό οπισθοπλακουντιακό αιμάτωμα πλακούντος, αποκόλληση του πλακούντος από το άρρεν έμβρυο και τελικώς ο ενδομήτριος θάνατος του τελευταίου. Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να την είχε ξαναχτυπήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της .

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή της Κω ότι η γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της γιατί τον ζήλευε και ότι εκείνος ένα χαστούκι της έδωσε. Το ίδιο υποστήριξε και η μητέρα του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μία βδομάδα ενωρίτερα είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, προκειμένου να απαλλαγεί από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε.

Σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου θα δικάσει την φρικτή αυτή υπόθεση. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του στο AT του τόπου κατοικίας του άπαξ εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1500 ευρώ.
newsonly.gr/
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *