ροή ειδήσεων

Καθαρισμός και αισθητικές παρεμβάσεις στο αστικό πράσινο της πόλης, από το Δήμο Ρόδου




Νέες εικαστικές παρεμβάσεις στη νησίδα Ροδινιού.
Δήμαρχος Ρόδου: «Με μικρές παρεμβάσεις μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές».

Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες υλοποίησης του καλοκαιρινού προγράμματος του Δήμου Ρόδου, για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, με τον καθαρισμό και καλλωπισμό των πάρκων, των παρτεριών και των κεντρικών οδών της πόλης.
Οι εργασίες έχουν εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, με την ενίσχυση της δύναμης του εργατοτεχνικού προσωπικού από την Δημοτική Ενότητα Καμείρου που συμμετέχει στο πρόγραμμα, που συντονίζουν οι Αντιδήμαρχοι: Περιβάλλοντος και εμφάνισης της πόλης κα Λίτσα Κρεμαστινού, Πολιτισμού κος Τέρης Χατζηϊωάννου, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κο Μιχάλη Παλαιολόγου.
Αναλυτικότερα το διάστημα από 22 έως και 25 Μαΐου 2017, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και εξωραϊσμός των Πάρκων Δημοκρατίας, Πλατείας Σύμης και Αλ Χαδέφ στην Μεσαιωνική πόλη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Πάρκο Βύρωνα, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Επιπρόσθετα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλλωπισμού του κέντρου της πόλης, επί των οδών Αμερικής, Γεωργίου Ευσταθίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Ηρώων Πολυτεχνείου και Βενετοκλέων.
«Με μικρές παρεμβάσεις μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές», δήλωσε ο κος Χατζηδιάκος, επιβλέποντας τις εργασίες της αισθητικής παρέμβασης που πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 ο Δήμος Ρόδου, στην νησίδα στην είσοδο στο πάρκο Ροδίνι, και ακολούθως αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του Δήμου, για τον καθαρισμό και την αισθητικής αναβάθμισης του πρασίνου της πόλης.
«Προσπαθούμε με αλλεπάλληλες δράσεις και ενέργειες να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για τους Ροδίτες και τους επισκέπτες, δημιουργώντας την εικόνα μιας φιλικότερης Ρόδου».
Σήμερα, παρουσία της κας Κρεμαστινού και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Στέφανου Κυριαζή, οι υπηρεσίες του Δήμου και με σχεδιασμό του δημοτικού υπαλλήλου κου Γιώργου Κώστα, ολοκληρώθηκαν νέες εικαστικές παρεμβάσεις στη νησίδα, μπροστά στο Ροδίνι, που συμβολίζουν το ροδίτικο λουλούδι.
Οι εργασίες βάσει του προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου, θα συνεχιστούν εντατικά και σε άλλα σημεία και προσεχώς θα επεκταθούν στις γειτονιές της πόλης.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *