ροή ειδήσεων

Διαδικτυακή καμπάνια από ΣΥΡΙΖΑ: «Καταφέραμε συμφωνία με αντίμετρα»



Στήριξη στην Κυβέρνηση και προσπάθεια να περάσει ένα νέο επικοινωνιακό μήνυμα, διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις από την έλευση των νέων μέτρων επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνοντας στην μάχη μέσω διαδικτύου. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα σε βίντεο που ανήρτησε στην επίσημη σελίδα του στο youtube αναφέρει «προχωράμε μαζί» και «αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση».

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως «δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο».


Στο βίντεο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως επισημαίνει μάλιστα, «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

«Ξεκινάμε», σημειώνει, «την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:
- Δίκαιη Ανάπτυξη
- Ανάκτηση της Εργασίας
- Κοινωνικό Κράτος
- Κοινωνική Δικαιοσύνη».

«Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ» καταλήγει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *