ροή ειδήσεων

Σκουπίδια στην είσοδο ξενοδοχείου στη Λίνδο



Αναγνώστης: Σας αναφέρουμε ότι οι τέσσερις κάδοι απορριμμάτων, πλάι στις τουριστικές επαύλεις «Κλεοβουλίνη« και «Ευτυχία» και κάτω-μπροστά από τα άλλα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια της περιοχής, έχουν τοποθετηθεί σε χώρο που δεν έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την υποδοχή τόσων πολλών σκουπιδιών. Το αποτέλεσμα είναι πολλά σκουπίδια να ξεχειλίζουν ή και να ρίχνονται απευθείας έξω από τους κάδους και να διασκορπίζονται στο δρόμο δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό και απαράδεκτο θέαμα για τους διερχόμενους επισκέπτες του χωριού μας. Συγχρόνως όσοι διαμένουν στις τουριστικές επαύλεις και στα παρακείμενα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής αντιμετωπίζουν και το πρόβλημα της παρατεταμένης δυσοσμίας και τον κίνδυνο των μολύνσεων, δεδομένου ότι τα σκουπίδια μένουν πολλές ώρες εκτεθειμένα στον ήλιο, με αποτέλεσμα να σαπίζουν και να βρομούν ανυπόφορα. Ας σημειωθεί ότι και οι γάτες που συχνάζουν εκεί σχίζουν τις σακούλες των σκουπιδιών και τα διασκορπίζουν στο δρόμο και στη γύρω περιοχή. 



Παρά τις επισημάνσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, δεν έχει ληφθεί δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένα αποτελεσματικό μέτρο, με συνέπεια η κατάσταση να επιδεινώνεται και να γίνεται ολοένα και πιο ανεξέλεγκτη. Η εικόνα αυτή δεν βοηθάει τον τουρισμό μας και δεν ταιριάζει καθόλου στην ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τον πολιτιστικό πλούτο της Λίνδου. Συγχρόνως γίνεται αφορμή για αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια και δυσφημίζει και απαξιώνει τον τόπο μας.

Η διαμόρφωση ενός αξιοπρεπέστερου και περισσότερο προστατευμένου χώρου υποδοχής των σκουπιδιών της περιοχής και η έγκαιρη και τακτική αποκομιδή τους από τα απορριμματοφόρα οχήματα είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη, τόσο για την αποφυγή των δυσάρεστων εντυπώσεων που δημιουργούνται στους επισκέπτες μας, καθώς αντικρίζουν και βιώνουν κάθε φορά το απαράδεκτο αυτό θέαμα, για την προστασία επομένως του πολύτιμου για τις ζωές όλων μας τουρισμού μας, όσο και πολύ περισσότερο για την αποφυγή της δυσοσμίας και των ενδεχόμενων μολύνσεων από την παρατεταμένη έκθεση των διάσπαρτων σκουπιδιών στον ήλιο. 



Με την ελπίδα ότι το διάβημά μας αυτό θα εισακουστεί, περιμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Α. Ψαρός 
κάτοικος Λίνδου 

Λ ί ν δ ο ς, 2 Μαΐου 2017 

Π ρ ο ς τον Δήμο Ρόδου και Τη Δημοτική Ενότητα Λίνδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/17 23:11

    Σιγά το πράμα άλλες περιοχές δεν έχουνε λάμπες τα σκουπίδια θα βλέπουμε δυστυχώς τα ρεζιλίκια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/17 10:35

    Κρίμα σε μια περιοχή με τόσους επισκέπτες να μην υπάρχουν οργανωμένοι χώροι για τα σκουπίδια επιχειρήσεων ή καδοι σε κεντρικά σημεία που να αδειάζονται συχνά .Τις Κυριακές,παρόλο που εχει ξεκινήσει για τα καλα η σεζόν δεν γίνετε αποκομιδή και συσσωρεύονται σκουπίδια με αποτελεσμα η δυσοσμία να ειναι ανυπόφορη .
    Επίσης στη φωτογραφία φαίνονται και τα αδέσποτα κατσίκια που κυκλοφορούν μερα και νυχτα στη περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *