ροή ειδήσεων

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κρεμαστή!



Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (γύρω στις 3 με 4 η ώρα), στην Κρεμαστή, το οποίο, όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε αιτία για να συζητηθεί ευρύτητα στους κατοίκους


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άγνωστος δράστης χρησιμοποιώντας βία, πήγε να πάρει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε μια γυναίκα η οποία, σημειωτέον, καθόταν στο πεζούλι του σπιτιού της, (στενό της Κρεμαστής), όπως συνηθίζει χρόνια τώρα.

Από το σημείο, λοιπόν, του σπιτιού, περνούσε ένας νεαρός, (κατά πάσα πιθανότητα μελαψός), ο οποίος, αφού την πλησίασε της τράβηξε με δύναμη προσπαθώντας να της πάρει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Για κακή του, όμως, τύχη, η αλυσίδα δεν έφευγε από τη θέση της, κι έτσι αφού προσπάθησε δύο-τρεις φορές να της την πάρει χτυπώντας μάλιστα την γυναίκα ακόμη και με... γροθιά, συνέχισε να την τραβά. Και πάλι, όμως, η καδένα άντεξε, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια!



Βλέποντας ο δράστης ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο, για να πάρει την λεία του, εγκατέλειψε την προσπάθεια, κι απομακρύνθηκε με τα πόδια.



Αμέσως στην Κρεμαστή ειδοποιήθηκαν και πήγαν Αστυνομικοί οι οποίοι άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *