ροή ειδήσεων

Συναγερμός για νέα τρομό-δέματα



Σε δύο «μέτωπα» κινούνται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, για την βομβιστική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. Το πρώτο σχετίζεται με την πορεία του… φακέλου και με ποιον τρόπο έφτασε-χωρίς να εντοπιστούν τα εκρηκτικά- στον πρώην πρωθυπουργό και το δεύτερο έχει να κάνει με άλλα τρομό-δέματα, που έχουν σταλεί σε άγνωστους παραλήπτες.

Ο μεγαλύτερος φόβος των αρχών και δη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, είναι να έχει αποσταλεί νέα παρτίδα τρομό-δεμάτων με αποδέκτες που δεν μπορούν να προσδιορίσουν, στην παρούσα φάση. Οι υποψίες των αρχών στρέφονται προς σε ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς», που προς το παρόν δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Παράλληλα, στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, καταβάλλεται προσπάθεια να επανασυντεθεί ο φάκελος, που διαλύθηκε από την έκρηξη, ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν από πού ταχυδρομήθηκε, ποιος αναγράφεται ως αποστολέας και διάφορες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν στις έρευνες.

Από την πρώτη έρευνα, φαίνεται πως ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του κ. Παπαδήμου, είχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης για πυροτεχνήματα και έχει και άλλες ομοιότητες με τους φακέλους στον Β. Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι, καθώς και άλλους οκτώ που εντοπίστηκαν τις επόμενες μέρες, στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, τον περασμένο Μάρτιο.

Οριστική απάντηση πάντως, θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *