ροή ειδήσεων

Οι μοτοσυκλέτες της Harley Davidson στην Ρόδο


Το σμαραγδένιο νησί θα επισκεφτούν τα μέλη του HOG ATHENA CHAPTER για διήμερη εξόρμηση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαίου.

Μετά το πετυχημένο Test Event του SpeedSector η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit πιστή στις υποσχέσεις της, αυτή τη φορά ετοιμάζεται για μια νέα εντυπωσιακή εκδήλωση στις 26- 27-28 Μαΐου.


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κυρίως ο περιφερειάρχης κ Γιώργος Χατζημάρκος, με αρωγούς για την υλοποίησή του τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον δήμο Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, δεν έχουν στιγμή σταματήσει να τονίζουν τη σπουδαιότητα των εκδηλώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που αποδεδειγμένα προσελκύει τουρισμό υψηλού επιπέδου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit μαζί με τους Ρόδιους φίλους των Harley- Davidson, ετοιμάζεται να υποδεχθεί 50 αναβάτες με τις πανέμορφες μοτοσυκλέτες τους.

"Η επιλογή των εξορμήσεων μας γίνεται στο τέλος του κάθε έτους και αφορά στο επόμενο. Επιλέξαμε το νησί της Ρόδου καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία επίσημη παρουσία του HOG ATHENA CHAPTER στο νησί" είπε ο Νίκος Διακοδημήτρης, Director of Hog Athena Chapter και πρόσθεσε: "Πρόκειται για έναν υπέροχο προορισμό με ιδιαίτερη αδυναμία στη μάρκα. Η τοπική κοινότητα Harley-Davidson που είναι ιδιαίτερα πολυπληθής σε σχέση με τον πληθυσμό του νησιού είναι επιπλέον ιδιαίτερα φιλόξενη. Το ίδιο το νησί δίνει πολλές δυνατότητες διοργάνωσης τοπικών rides και γενικότερα απόλαυσης της θάλασσας και της νυκτερινής του ζωής".

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit το πρόγραμμα υποδοχής καθώς και τα σημεία, όπου οι Ρόδιοι και όχι μόνο, θα μπορέσουν να θαυμάσουν από κοντά τις Harley-Davidson, να λύσουν τις απορίες τους για τις υπέροχες αυτές μοτοσυκλέτες και γιατί όχι να φωτογραφηθούν με αυτές και τους αναβάτες τους.

novasports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *