ροή ειδήσεων

O «Δον Ζουάν» της Σύρου που άρπαξε 150.000 ευρώ από πλούσιες κυρίες


Οπως αναφέρει το Εθνος και ο δημοσιογράφος Λευτέρης Μπιντέλας, ο επαγγελματίας απατεώνας κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όταν έγιναν γνωστά τα καμώματά του. Ο ερωτύλος με το μειλίχιο χαμόγελο είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με ευκατάστατες γυναίκες, από τις οποίες κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά....
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές Αρχές εξέδωσαν εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για εξαπάτηση, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου χρηματικού ποσού που υπεξαιρέθηκε με δόλιο τρόπο.

Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, οι οποίες άργησαν να έρθουν, γιατί όλες οι γυναίκες ντρέπονταν τον στιγματισμό, αποκαλύφθηκε ότι ο «Δον Ζουάν» είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν. Οι αστυνομικοί στους οποίους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης ανακάλυψαν ότι ο 42χρονος δράστης μπαινόβγαινε συστηματικά στις φυλακές, έχοντας απασχολήσει τις Αρχές για απάτες, ληστείες και άλλα αδικήματα.

Ο «Δον Ζουάν» της Σύρου εμφανίστηκε στο νησί το 2015, σύμφωνα με το Εθνος. Σε ορισμένους έλεγε ότι εργαζόταν σε μεγάλη αμερικανική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι «golden boy». Σε άλλους ισχυριζόταν ότι ήταν μεγαλοστέλεχος της Αθήνας, με υψηλές διασυνδέσεις σε επιχειρηματικούς, εκκλησιαστικούς και πολιτικούς κύκλους των Αθηνών, που όμως αποτραβήχτηκε απ' αυτήν τη ζωή και επέλεξε τη Σύρο για να γράψει βιβλία με θέμα την κοσμοπολίτικη ζωή του.

Πρώτο του θύμα ήταν μια 40χρονη που τον ερωτεύτηκε. Με την πειθώ του και με διάφορες δικαιολογίες κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, της έλεγε ότι έχει καρκίνο στο στομάχι αλλά όταν κατάλαβε ότι συγγενής της είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έστρεψε την προσοχή του σε αυτή και κατάφερε να αρπάξει ακόμη 40.000 ευρώ. Παράλληλα είχε ερωτικό δεσμό με συνομήλική της, ευκατάστατη κυρία της Σύρου, από την οποία απέσπασε 6.000 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *