ροή ειδήσεων

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach μένει στη Ρόδο!



Ραντεβού και πάλι στη Ρόδο, για το 2018, έδωσαν οι ομάδες που μετείχαν στο 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach. Το Νησί των Ιπποτών θα κρατήσει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και για την επόμενη χρονιά!

Η Ρόδος ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη φιλοξενώντας την παρθενική διοργάνωση και κρίθηκε ως το κατάλληλο μέρος για να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή και το 2018.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διαδικασία έκρυβε και ένα "δώρο" για τη Ρόδο, καθώς ο δρ. Chungwon Choue ανακοίνωσε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημαρκο ότι το WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach θα διεξαχθεί και το 2018 στο Νησί των Ιπποτών, κάτι που θα επισημοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της WTF τον Ιούνιο. "Χαίρομαι πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι κάναμε μια επιτυχημένη διοργάνωση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και για την επόμενη", του απάντησε ο κ. Χατζημάρκος.

Ο πρόεδρος της WTF, δρ. Chungwon Choue δήλωσε: "Έγιναν επιτυχημένοι αγώνες σε μια ιστορική και όμορφη πόλη. Έμειναν όλοι πολύ ικανοποιημένοι, αθλητές και διαιτητές, για αυτό αποφάσισα και το 2ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach να διεξαχθεί στη Ρόδο, τον Μάιο του 2018. Πιστεύω ότι τα μέλη του συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα συμφωνήσουν".

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: "Η ανακοίνωση του προέδρου της WTF για την ανάθεση και της επόμενης διοργάνωσης στη Ρόδο είναι η επιβεβαίωση και ταυτόχρονα επιβράβευση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης και της καλής και σκληρής δουλειάς. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι και να υπηρετούμε τα ιδεώδη του πολιτισμού και του αθλητισμού που μας έχει διδάξει η πατρίδα μας".

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου, επεσήμανε: "Δείξαμε ότι η Ρόδος μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις και να ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κρατήσαμε στο νησί αυτούς τους πολύ ωραίους αγώνες, οι οποίοι πρόβαλαν τη Ρόδο παγκοσμίως".



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/5/17 16:23

    Ηταν φανταστικό !Απίστευτη διαφήμιση για το νησί οι φωτογραφίες που βγήκαν μέσα απο τον αγωνιστικό χώρο με την απίστευτη θέα από πίσω.
    Μία πρόταση έχω :Τα Σαββατοκύριακα να απαγορευόταν το πάρκινγκ πίσω από την νομαρχία!!Το Σάββατο των αγώνων ντόπιοι και ξένοι,παιδιά πάνω σε ποδήλατα ή έτρεχαν ανέμελα πίσω από την νομαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *