ροή ειδήσεων

Το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα σχεδιάζει η TUI



+23% οι κρατήσεις, ξενοδοχεία 3 αστέρων σε προτεραιότητα!!! Αύξηση 40% σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

Ρεκόρ κρατήσεων για την Ελλάδα παρουσιάζει η TUI, η οποία διαβλέποντας ότι, η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα θα παραμείνει αμείωτη στο μέλλον, σχεδιάζει το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων με το εμπορικό της σήμα, στη χώρα μας.

Ο γερμανικός, ταξιδιωτικός κολοσσός εμφανίζει αύξηση κατά 23% στις κρατήσεις του για την Ελλάδα, το φετινό καλοκαίρι, ως αποτέλεσμα εν μέρει της πτώσης στις κρατήσεις για την Τουρκία και την περιορισμένη χωρητικότητα στην Ισπανία.
Στο πλαίσιο αυτό, η TUI Γερμανίας έχει διψήφια αύξηση στους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Κρήτη (14%), η Ρόδος (26%), η Κως (41%), η Δυτική Πελοπόννησος (32%), η Χαλκιδική (44%) και η Κέρκυρα (6%).
Σημάδια ανάκαμψης, μετά τις μεγάλες απώλειες που καταγράφηκαν πέρυσι εξαιτίας του προσφυγικού, εμφανίζουν και η Σάμος με τη Λέσβο, ενώ αύξηση παρουσιάζουν παράλληλα η Σαντορίνη, η Σκιάθος και η Κεφαλλονιά.
Η TUI έχει διευρύνει σημαντικά το πρόγραμμά της στην Ελλάδα για το καλοκαίρι, με τα ξενοδοχεία της σε Κρήτη, Ρόδο και Κω να έχουν αυξηθεί κατά περίπου 40%.
Επενδύσεις σε ξενοδοχεία

Για τα επόμενα χρόνια η TUI σχεδιάζει να επενδύσει σε ξενοδοχεία 3 αστέρων με καλές εγκαταστάσεις, καθώς και σε ξενοδοχεία με το εμπορικό της σήμα, τόσο σε μεγαλύτερα, αλλά και μικρότερα νησιά στην Ελλάδα, όσο και στην ηπειρωτική χώρα.


Σχολιάζοντας την ποιότητα των ελληνικών ξενοδοχείων και την εξυπηρέτηση, ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, Marek Andryszak, είπε ότι δεν ήταν ποτέ σε τόσο υψηλό επίπεδο, όσο σήμερα, εκτιμώντας παράλληλα ότι, «Η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα θα παραμείνει αμείωτη στο μέλλον».

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *