ροή ειδήσεων

1.400 οι τραυματίες στο Τορίνο - 'Ενα επτάχρονο παιδί στην εντατική


Στους 1.400 ανέρχονται οι τραυματίες μετά τις χθεσινές σκηνές πανικού στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα La republica.

Ευτυχώς, όπως στην μεγάλη πλειοψηφία πρόκειται για μικροτραυματισμούς, ωστόσο, οκτώ άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ανάμεσά τους και ένα παιδί 7 ετών, το οποίο εισήχθη στην εντατική μονάδα θεραπείας. Οι γιατροί, πάντως, δηλώνουν ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει.


Σε ό,τι αφορά την αιτία του ποδοπατήματος εκατοντάδων ανθρώπων στο κέντρο του Τορίνο, το Αθηναϊκό Πρακτορείο επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τις αρχικές πληροφορίες: ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης και περίπου 30.000 άτομα τον παρακολουθούσαν σε γιγαντοθόνη, πρώτα έσκασε μια κροτίδα, και αμέσως μετά υποχώρησε κιγκλίδωμα, στην μέση της πλατείας.

Ο μεγάλος θόρυβος έκανε πολλούς φιλάθλους να σκεφθούν ότι θα μπορούσε να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και πάρα πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς τους γύρω δρόμους, σπρώχνοντας όποιον ήταν κοντά τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των τραυματισμών προκλήθηκε από τα μπουκάλια μπίρας που είχαν πωληθεί λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας. Έσπασαν και ο κόσμος δεν έβρισκε λίγο χώρο για να περπατήσει ώστε να βγει από την πλατεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *