ροή ειδήσεων

Ποιος αγόρασε τα 213 στρέμματα του ΤΑΙΠΕΔ στην Καλλιθέα της Ρόδου



Η οικογένεια Κάτρη, μέσω της εταιρίας «Ροδιακή Εταιρεία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Κάτρη Α.Ε.» – «Ρ.Ε.Ξ.Ε.Κ.Α», αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας δύο οικόπεδα συνολικής έκτασης 213 στρεμμάτων στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου, αντί του ποσού των 4,242 εκ. €.


Στην εταιρία μέτοχοι είναι οι κ.κ. Γεώργιος, Σάββας και Νικόλαος Κάτρης και το ακίνητο βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο Rodos Paladium, που ανήκει επίσης στην ίδια εταιρία.

Η διαδικασία που ολοκληρώθηκε χθες έγινε με τιμή εκκίνησης τα 4,2 εκ. €, με δικαίωμα αντιπροσφορών, μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.


Η έκταση


Τα δύο οικόπεδα που έχουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και εξαιρετική θέα στις ανατολικές παραλίες του νησιού, βρίσκονται στην περιοχή Αμμούδες-Κοσκινού, πάνω από την παραλιακή λεωφόρο Καλλιθέας και 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Πρόκειται για χορτολιβαδικές εκτάσεις πάνω από την παραλιακή λεωφόρο Καλλιθέας, 12 χλμ νότια της πόλης της Ρόδου και σε συνέχεια του οικισμού Αμμούδες.


Τα ακίνητα κρίνονται προνομιούχα από άποψη πρόσβασης και απόστασης από την πόλη της Ρόδου, καθώς και από σημεία ενδιαφέροντος, ενώ προσφέρουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα, από την οποία απέχουν περίπου 200 μέτρα.

Ο παραλιακός άξονας της περιοχής συγκεντρώνει πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και λοιπές αξιόλογες τουριστικές υποδομές. Η ευρύτερη περιοχή ακολουθεί το παραδοσιακό πρότυπο του μαζικού τουρισμού της Ρόδου, με μεγάλες τουριστικές εγκαταστάσεις που παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *