ροή ειδήσεων

Τιμήθηκε Ελβετίδα τουρίστρια που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 220 φορές!



Για τους Ροδίτες και ειδικότερα για το Δήμο Ρόδου και τη Διεύθυνση Τουρισμού, ο τουρισμός δεν είναι ένα στατιστικό μέγεθος ή μία πηγή εσόδων. Στο επίκεντρο είναι ο άνθρωπος και ο κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός. Είναι μοναδικοί όσοι επιλέγουν την Ρόδο για να διασκεδάσουν, να ξεκουραστούν και να δουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, αυτόν της Ροδίτικης κουλτούρας μέσα από τα τοπικά έθιμα, την μεσογειακή διατροφή, τον σύγχρονο τρόπο ζωής, αλλά κυρίως μέσα από τους ανθρώπους της.

Αυτή τη Ρόδο γνώρισε και ερωτεύτηκε από την πρώτη φορά που την επισκέφθηκε, πριν πολλά - πολλά χρόνια, η Mrs Heide Haack από την Ελβετία, που έρχεται στη Ρόδο δεκαετίες τώρα για περισσότερες από 220 φορές !

Το νησί αποτελεί πλέον για την ίδια, στην κυριολεξία, δεύτερη πατρίδα της, καθώς όταν το επισκέπτεται παραμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λατρεύει τη θάλασσα της, την ιστορία, τον πολιτισμό και φυσικά τους ανθρώπου της.

«Έχει αποκτήσει φίλους καρδιάς στη Ρόδο» αναφέρει ο συντοπίτης μας κος Νεκτάριος Ιωσηφίδης που συνόδευε την κα Heide Haack στην καθιερωμένη τελετή βράβευσης που διοργάνωσε για άλλη μία φορά η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, την προηγούμενη εβδομάδα, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο.

Μαζί με την Ελβετίδα φίλη της Ρόδου η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικούς επαίνους και σε άλλους επισκέπτες –φίλους του νησιού από την Ολλανδία, την Ελβετία και τη Γερμανία, που επιλέγουν το νησί για να περάσουν τις διακοπές τους ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν: ο Mr Robert Verdonk από την Ολλανδία που έχει έλθει στη Ρόδο 60 φορές και συνοδευόταν από τον κ. Παύλο Καζαντζόγλου. Είναι δε τόση η αγάπη του για τη Ρόδο που έχει τατουάζ με το όνομα της στο στέρνο του.

Επίσης ο Mr Willi Kickuth και η σύζυγος του Mrs Coby Kickuth, επίσης από την Ολλανδία που επισκέπτονται το νησί για περισσότερες από 40 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Kahlua Apartments και ήλθαν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων συνοδευόμενοι από τον κ. Μιχάλη Χατζηγεωργίου.

Από την Ολλανδία ήταν και το ζευγάρι Mr. Albertus Oudendijk και Mrs Ingrid Van Der Grauff που έρχεται στη Ρόδο συνεχώς επί 36 χρόνια, διαμένει στο ξενοδοχείο Aphrodite στην Καλλιθέα και φίλοι προσωπικοί του δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Ψυλλάκη.

Επαίνους παρέλαβαν από την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου και οι φίλοι της Ρόδου από την Ελβετία, τo ζευγάρι Mr Jean Marc και Mrs Anne Claude Chalier- Leuba καθώς και τα παιδιά τους Florian και Delphine, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 10 φορές μέχρι τώρα.

Τέλος, τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν και στο ζευγάρι από τη Γερμανία Mr Alexander Kaniuk και Mrs Renate Scheiger, που έρχεται στο νησί 10 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο Rhodes Horizon Hotel.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και με την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

«Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα τους βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα» υπογράμμισε κατά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *