ροή ειδήσεων

Εντοπίστηκε ο 43χρονος γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Ακράτα



Ο 43χρονος είναι καλά στην υγεία του, απλά ταλαιπωρημένος. Παρουσιάστηκε μόνος του στο Α.Τ. Ομόνοιας. Φέρεται να αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο μία κατάθλιψη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου γιατρού που εξαφανίστηκε εδώ και σχεδόν δυόμιση ημέρες στην Ακράτα, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του νωρίτερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και δήλωσε το παρόν. Είναι καλά στην υγεία του, απλά είναι ταλαιπωρημένος και φέρεται να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.



Όλα ξεκίνησαν προχθές τα μεσάνυχτα όταν εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, με εκείνον άφαντο.

Στην περιοχή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με έρευνες στα δύσβατα σημεία και από τη ΕΜΑΚ, όμως εκείνος όπως αποδείχτηκε περιφερόταν και γύρισε μόνος του στην Αθήνα.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν προχθές με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο, όπου τους ανέφεραν πως ο γιος τους την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε τους είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από Αθήνα και συγκεκριμένα από Πατήσια όπου μένει και να τους επισκεφτεί στην Ρόδο και πως δεν γνώριζαν τι λόγο είχε να φτάσει στην Ακράτα...

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο 43χρονος είναι καλά, βρέθηκε και έτσι η περιπέτεια για εκείνον έλαβε τέλος όπως και η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους.

news247

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *