ροή ειδήσεων

Ο Νίκος Βέρτης «ξέχασε» να δηλώσει 650.000 ευρώ


Μπλεξίματα με την εφορία έχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Όταν πριν λίγους μήνες οι υπεύθυνοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ασχολήθηκαν ενδελεχώς με το φορολογικό του μητρώο διαπίστωσαν μία σοβαρή παράβαση.

O Νίκος Βέρτης δεν είχε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2015...
, για εισοδήματα 650 χιλιάδω ευρώ, στα οποία αντιστοιχούσε φόρος περίπου 200.000 ευρώ. Μετά τον έλεγχο ο τραγουδιστής, υπέβαλε εκπρόθεσμα αρχική φορολογική δήλωση για τη συγκεκριμένη χρονιά και ταυτόχρονα έκανε την ειδική ρύθμιση.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, τα ποσά που του εστάλησαν να πληρώσει μετά τον έλεγχο ήταν τόσο μεγάλα, που ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εθελοντική αποκάλυψη εισοδημάτων για να μπορέσει να καταβάλει μειωμένους φόρους και προσαυξήσεις.

Λουκέτο στο μαγαζί που τραγουδούσε

Λουκέτο μπήκε για 48 ώρες στο νυχτερινό μαγαζί «YTON» όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης ύστερα από τη σχετική απόφαση κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ειδικότερα ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής πήγαν στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (2 Απριλίου) στο νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγάλεω, προσποιούμενοι τους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και τις 04:30 τα ξημερώματα τσέκαραν την κίνηση του μαγαζιού σε είσοδο, ταμεία και λουλούδια.

Από τον έλεγχο του κλιμακίου διαπιστώθηκε πως στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδαζαν πάνω από 3.000 θαμώνες και δεν είχαν κοπεί 32 αποδείξεις συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.

Έτσι στο μαγαζί θα μπει λουκέτο από σήμερα στις 10.00 μ.μ., για 48 ώρες και η εταιρεία πρέπει να προσκομίσει τα βιβλία της στην εφορία προκειμένου να ελεγχθούν ενώ θα ελεγχθεί και το συμβόλαιο του Νίκου Βέρτη με το νυχτερινό κέντρο.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *