ροή ειδήσεων

ΦΡΙΚΗ στη Ρόδο! Στη φυλακή μητέρα, θεία και παππούς για τον βιασμό 7χρονης



Σε πολυετή ποινή κάθειρξης καταδικάστηκαν η μητέρα, η θεία και ο παππούς μιας 7χρονης στη Ρόδο, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή η μητέρα του παιδιού καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλακή, ενώ ο παππούς και η θεία σε 25 χρόνια, ενώ το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού από τις 22 Σεπτεμβρίου 2000 ήταν σε διάσταση και με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε στον πατέρα της.

Με άλλη απόφαση μάλιστα του ίδιου δικαστηρίου ρυθμίστηκε το δικαίωμα της προσωπικής επικοινωνίας της μητέρας μαζί του.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής η μητέρα φέρεται να πήρε το παιδί λίγο πριν το Πάσχα του 2003 στο σπίτι της. Εκεί ήταν και η θεία της 7χρονης, η οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες του παιδιού την κρατούσε σφιχτά από τα χέρια, ενώ η μητέρα του την ακινητοποίησε, έπεσε πάνω της και έβαλε το χέρι της μέσα στο αιδοίο του με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πόνο και αιμορραγία.



Το Νοέμβριο του 2003 η μητέρα πήγε πάλι να πάρει την 7χρονη από το σπίτι του πατέρα της, όμως εκείνη αρνείτο πεισματικά να πάει μαζί της. Σε ερώτηση του πατέρα της γιατί δεν θέλει να συναντηθεί με τη μητέρα της, εκείνη του αποκάλυψε ότι πριν το Πάσχα του 2003 του έβγαλε το εσώρουχο ενώ η θεία της την κρατούσε από τα χέρια, της άνοιξε τα πόδια και της πείραξε το γεννητικό της όργανο.

Έκπληκτος ο πατέρας ρώτησε το παιδί γιατί δεν του το είπε νωρίτερα και τότε εκείνο είπε ότι η μητέρα του απείλησε ότι θα σκοτώσει τόσο εκείνο, όσο και τον πατέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με ψυχολόγο που εξέτασε την 7χρονη, το παιδί είχε περιγράψει τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια της μητέρας και της θείας της στις ζωγραφιές της.

Σε μία από αυτές το παιδί είχε ζωγραφίσει τον εαυτό της και τους γονείς της με μια μπανιέρα από πάνω της και όταν η ψυχολόγος την ρώτησε γι’ αυτό είπε ότι αισθάνεται βρώμικη και θέλει να πλένεται.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι το παιδί έχει επηρεαστεί από τον πατέρα και τους παππούδες του που δεν είχαν καθόλου καλή σχέση με τη μητέρα μετά από τον χωρισμό.

Δεν έπεισαν όμως το δικαστήριο που τους καταδίκασε χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

star.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *