ροή ειδήσεων

Η Bild απαντά στον Καμμένο για… τη γραβάτα



Η εφημερίδα Bild, σε άρθρο της με τίτλο «Δεν ήταν αυτή η συμφωνία, κύριε Σόιμπλε», επισημαίνει αρχικά ότι ο συμβιβασμός που επετεύχθη χθες στο Eurogroup (με το ΔΝΤ να μετέχει στο πρόγραμμα και χρηματοδοτικά επί της αρχής, αλλά με τη μορφή του «stand by», όταν δηλαδή θα κριθεί ότι είναι βιώσιμο το χρέος) δεν συνάδει με όσα ψήφισε η γερμανική Βουλή το 2015.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο tweet του κ. Καμμένου: «Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανήρτησε στο Twitter τη φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με σκίτσα ανδρικών μορίων. Πολύ γρήγορα έσβησε το tweet με την επισήμανση ότι η κόρη του (σ.σ.: προφανώς λάθος της γερμανικής εφημερίδας, καθώς ο κ. Καμμένος είπε ότι το έκανε ο γιος του) είχε πάρει το κινητό του».





Η ευρείας κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα παραθέτει την επίμαχη φωτογραφία και συνεχίζει:

«Μήπως όμως το tweet προερχόταν από τον ίδιο τον υπουργό; Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θέλει να φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία. Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν φορά γραβάτες. Ίσως, λοιπόν, το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *