ροή ειδήσεων

Φινάλε με δάκρυα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Αβεβαιότητα για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας που έριξε αυλαία από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Με τις φήμες να θέλουν την εκπομπή του Σαββατοκύριακο "Σπίτι μου σπιτάκι μου" να ρίχνει οριστικά αυλαία και να μην παίρνει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές με εμφανή τη συγκίνηση. Από τον τρόπο που έκανε αποφώνηση άλλωστε, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό όλων των ετών που βρισκόταν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής, φαίνεται πως η είδηση αληθεύει και το πρωινάδικο του Alpha δεν θα είναι το ίδιο από Σεπτέμβρη (αν υπάρχει εκπομπή έτσι κι αλλιώς).



"Είναι πολλοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσω για την παρουσία μου εδώ" είπε η παρουσιάστρια που δήλωσε δικαιωμένη για τους ανθρώπους που αποτέλεσαν δική της πρόταση για την εκπομπή, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο:






Για την ιστορία πάντως, στην σαββατιάτικη, προτελευταία εκπομπή της, η παρουσιάστρια σημείωσε χλιαρές επιδόσεις, 10,7% στο σύνολο και 8,8% στα νεανικά κοινά. Απέναντί της, το ΣΟΥΚΟΥ του ΑΝΤ1, που επίσης αποχαιρέτισε για διακοπές την Κυριακή, βρέθηκε αρκετά πιο μπροστά με 13,3% στο σύνολο και 18,8% στις ηλικίες 15-44.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *