ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει ο άνεργος που προσπάθησε να κάνει χαρακίρι μπροστά στη μητέρα του!



Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του άντρα που έδωσε την πρώτη του κατάθεση. Οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή μετά από πολύωρο χειρουργείο...


Πανικό και αναστάτωση προκάλεσε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου η εισαγωγή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενός 52χρονου Βολιώτη, σοβαρά τραυματισμένου. Ο 52χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλά και βαθιά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο. Οι γιατροί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θεώρησαν σχεδόν βέβαιο ότι η πρόκλησή τους έγινε από μαχαίρι και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, για το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.



Ο ασθενής ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 52χρονος εισήχθη άμεσα στη Χειρουργική Κλινική. Στις ώρες που ακολούθησαν, οι γιατροί έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργείο, το οποίο διήρκεσε από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη ακολούθως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται χωρίς η υγεία του πλέον να εμπνέει ανησυχία.

Η εικόνα του ασθενούς, πάντως, προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό. Τα τραύματα ήταν τόσο βαθιά, ώστε θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι προκλήθηκαν από κάποιον άλλο. Ο ίδιος πάντως, φέρεται να δήλωσε στους γιατρούς ότι μόνος του προκάλεσε τις μαχαιριές. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φαίνεται να προκύπτει ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Τον 52χρονο φέρεται να βρήκε σοβαρά τραυματισμένο η μητέρα του στο μπάνιο του σπιτιού τους. Αναστατωμένη κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 52χρονος είναι άνεργος και μένει με τη μητέρα του.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *