ροή ειδήσεων

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Έντονα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες τη χώρα



Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλαζόπτωση προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - Πού θα βρέξει στην Αττική


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένεται σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.


Πιο συγκεκριμένα ο κίνδυνος εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων υπάρχει για περιοχές σε Μακεδονία και Θράκη καθώς και το απόγευμα, σε Θεσσαλία και Σποράδες, όπου θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με θερμοκρασία έως 31έναν βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων και ισχυρών ανέμων. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, ο καιρός προβλέπεται άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ από το βράδυ της Κυριακής αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Αύριο στην Αττική, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη αύριο, θα εκδηλωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ υπάρχει η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων και ισχυρών ανέμων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.


Η πρόγνωση του καιρού της Κυριακής

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τις απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει πάλι από την Τρίτη 06-06-2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *