ροή ειδήσεων

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ



Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται, ότι η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων) με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού, σχ. έτους 2017-18 αρχίζει την Δευτέρα 12/06/2017 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 16/06/2017.

Η παρούσα αφορά στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας μίας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων), με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχ. έτος 2017-2018.

Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το σχ. έτος 2017-2018 και θα αφορούν κάθε μία από τις παρακάτω ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την οικ. 28958/487 (ΦΕΚ 1979/Β΄/30-06-2016) Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στις παρακάτω ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας, του ΟΑΕΔ καθώς και στο site του Οργανισμού www.oaed.gr.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *