ροή ειδήσεων

Η Χ.Α. ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΩΝ



Με ωμές μεθόδους και δίχως το παραμικρό ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, οι μνημονιακοί μανδαρίνοι έχουν βάλει στο στόχαστρο μια ενεργή μερίδα συμπατριωτών μας, τους ιδιοκτήτες ομπρελών και καντινών. Μετά την παραχώρηση, με σκοπό το ξεπούλημα, των αιγιαλών στην εταιρεία «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε» και μέσω αυτής στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.», γνωστή και ως «Υπερταμείο», το επόμενο βήμα είναι η εξόντωση των βιοπαλαιστών αυτών. Σκοπός των μνημονιακών είναι να αδειάσουν τους αιγιαλούς και να τους παραχωρήσουν έτοιμους προς εκμετάλλευση στους κάθε είδους μεγαλοκαρχαρίες, οδηγώντας έτσι στον αφανισμό εκατοντάδες ιδιοκτήτες ομπρελών και καντινών και τις οικογένειές τους.

Όπως η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με την δημιουργία του ΤΑΙΠΕΔ, έτσι και η τωρινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το «ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ», έχει ταχθεί στην υπηρεσία των ξένων συμφερόντων εις βάρος του έθνους μας και του λαού μας. Σύσσωμο το ψευτοδημοκρατικό τόξο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των συνοδοιπόρων τους (ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), συμφωνεί και ομοφρονεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στην εκμετάλλευσή της για λογαριασμό των ξένων και στην εξαθλίωση των Ελλήνων, ξεκινώντας από τους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους.

Σκοπός τους είναι να μη μείνει τίποτα σε ελληνικά χέρια και όσοι νομίζουν πως θα γλυτώσουν από τη λαίλαπα επειδή προς το παρόν δεν τους αγγίζουν τα μέτρα και οι καθεστωτικές μεθοδεύσεις, πλανώνται πλάνην οικτρά. Διότι τα κοράκια του εξωτερικού και τα εγχώρια όργανά τους τα θέλουν όλα από όλους. Ελπίζουμε μερικοί να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά.

Ως Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στεκόμαστε στο πλευρό των ιδιοκτητών ομπρελών και καταγγέλλουμε αυτές τις μεθοδεύσεις που στερούν από αυτούς τους συμπατριώτες μας -και κάθε συμπατριώτη μας- το ψωμί και την αξιοπρέπειά τους. Αρνούμαστε σε όλους αυτούς το δικαίωμα να διαθέτουν τη δημόσια περιουσία σαν να ήταν τσιφλίκι των παππούδων τους.

Η δημόσια περιουσία ανήκει στο έθνος των Ελλήνων. Γι’ αυτό κι εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές πως εάν ποτέ κληθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Ελληνικό Λαό να κυβερνήσει, θα καταργήσει τους νόμους αυτούς ως αντισυνταγματικούς, όπως θα καταργήσει και κάθε οργανισμό που δουλεύει εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Τ.Ο.ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/6/17 10:46

    αυτοι ειστε........!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/17 23:36

    Η Χρυσή ΑΥΓΉ καλά τα λέει αλλά ας πάρει και θέσει με τους κωλόγυφτους μήπως και σκορπιστούν από τη Ρόδο . Και στης εκλογές θα βγάλουν βουλευτή στη Ρόδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *