ροή ειδήσεων

Εφοριακός: «Μου έστησαν παγίδα στη Ρόδο»


Ο Ηρακλειώτης εφοριακός που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του ασκηθεί καμμιά δίωξη για την υπόθεση χρηματισμού με την οποία κατηγορήθηκε μαζί με συνάδελφο του στη Ρόδο, λίγο μετά το( προσωρινό;) τέλος της περιπέτειας του μιλά στο cretalive και αναφέρθηκε στα όσα, κατά τον ίδιο, συνέβησαν στην επίσκεψη του κλιμακίου των Εφοριακών από το Ηράκλειο.

» Βρεθήκαμε στη Ρόδο από την περασμένη Παρασκευή – εξηγεί στο cretalive – μαζί με το συνάδελφο μου. Την πρώτη μέρα σαρώσαμε το νησί στους ελέγχους. Πάνω από 40 επιχειρήσεις και καταστήματα ελέγξαμε, κόβοντας αρκετά πρόστιμα για παραβάσεις και μας παραπέμπει σε δημοσίευση της τοπικής εφημερίδας Ροδιακή που αναφερόταν σε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που βρίσκεται στο νησί για να κάνει ελέγχους. Ανάμεσα στους ελεγχόμενους ήταν και εκείνος που μας κατήγγειλε. Δεν βρήκαμε κάτι το μεμπτό στην επιχείρηση του, αν εξαιρέσει κανείς πως ήταν συνταξιούχος και είχε κάποια ζητήματα με τους εργαζόμενους που απασχολούσε. Κι ενώ ετοιμαζόμαστε να φύγουμε από την επιχείρηση του, μας προέτρεψε να πάμε και απέναντι σε άλλη ομοειδή επιχείρηση που απ´ ότι καταλάβαμε είχε ανταγωνιστική σχέση με εκείνον. Ψάξτε και τον απέναντι μας προέτρεψε και μάλιστα μας παρέδωσε και φωτοτυπίες τιμολογίων του άλλου επαγγελματία τα οποία ζήτησε να ελέγξουμε. Εμείς φύγαμε και την επόμενη πήγαμε πράγματι και κάναμε έλεγχο στη συγκεκριμένη επιχείρηση στην οποία όμως δεν είδαμε κάτι φορολογικά κολάσιμο. Τον πήραμε τηλέφωνο για να του επιστρέψουμε τα τιμολόγια που μας είχε δώσει και του εξηγήσαμε πως δεν βρήκαμε κάτι. Πήγαμε στο μαγαζί του, του δώσαμε τα τιμολόγια κι εκεί φεύγοντας αφού μας ευχαρίστησε μας έδωσε ένα χάρτη της Ρόδου, διαφημιστικό της επιχείρησης του,μέσα στον οποίο είχε κρύψει τα 300 ευρώ. Μάλιστα μας ζήτησε την επόμενη φορά που θα επισκεφτούμε τη Ρόδο να του κρατάμε ρακί !
Πριν προλάβουμε να βγούμε από την επιχείρηση του, μπούκαρε η αστυνομία και βρήκαν πάνω μας το χάρτη με τον οποίο μας είχε παγιδεύσει.»

Όπως υποστηρίζει ο 54χρονος ήταν τόσο αστεία η προσπάθεια του Ροδίτη επιχειρηματία να τους παγιδέψει χωρίς το παραμικρό στοιχείο που ο εισαγγελέας Ρόδου δεν άσκησε κάν δίωξη ενώ τους άφησε ελεύθερους χωρίς κανένα περιορισμό, δίνοντας εντολή να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση. Ο ίδιος επικαλείται την πορεία του στην υπηρεσία και μας παραπέμπει στον προϊστάμενο του για να καταδείξει πως δεν έχει καμμιά σκιά στη μέχρι σήμερα υπηρεσιακή του πορεία!

cretalive 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *