ροή ειδήσεων

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ!

1




Όλοι μα όλοι οι βουλευτές της Κω (αλλά και γενικότερα της Δωδεκανήσου) που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι, όσον αφορά το θέμα της υγείας της Κω.

Την Κω που την έχει «αρμέξει» και την έχει ξεζουμίσει οικονομικά το κράτος, που το μόνο που ξέρει είναι να μαζεύει τα χρήματα από το Νησί μας και να το αφήνει στο έλεος του Θεού.

Το νησί μας βρίσκεται στους πρώτους 4 κορυφαίους τουριστικούς προορισμού της χώρας και κανένας βουλευτής μας τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια, δεν είχε τα κότσια και τη δύναμη να απαιτήσει αυτά που δικαιούται η Κως στην χώρο της υγείας.

Και δεν μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό, αλλά για τα αυτονόητα. Το νοσοκομείο μας παραμένει με δεκάδες κενά σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, με κορυφαίο την έλλειψη παιδιάτρου εδώ και 7 χρόνια.

Βρισκόμαστε ήδη στον Ιούνιο, με το Νησί να έχει τόσο κόσμο και οι ανίκανοι πολιτικοί (αλλά και επικίνδυνοι) το έχουν αφήσει με ένα μόνο ασθενοφόρο, να καλύψει πάνω από 100.000 κατοίκους.

Και το πιο τραγικό, βλέπουμε όλους αυτούς τους πολιτικούς που όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα, να κατηγορούν τους σημερινούς, αλλά και τους σημερινούς να μην κάνουν τίποτα, κάτι που κατηγορούσαν τους προηγούμενους.

Η ουσία είναι μία. Ή οι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι ανίκανοι ή έχουν κάποια άλλα συμφέροντα (εννοώ την ιδιωτική υγεία) και θέλουν να έχουμε αυτήν την υγεία στο Νησί μας.

Αν έχουν κότσια ας μας πουν τι από τα δύο είναι… Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

Υ.Γ.1.: Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε ακόμη ένα περιστατικό με τουρίστρια, η οποία χτύπησε, πήρε τηλέφωνο να έρθει το ασθενοφόρο, αλλά αυτό είχε άλλο περιστατικό στην Αντιμάχεια.

Υ.Γ.2: Και σε όλους τους καλοθελητές που θέλουν να μην μιλάμε γι’ αυτά τα θέματα, για να μην κάνουμε κακό στην τουριστική εικόνα της Κω, τους λέω ότι δυστυχώς αυτά μας φάγανε και έχουμε τώρα αυτήν την εικόνα που σίγουρα δεν μας; αξίζει. Μην μιλάμε μην μιλάμε για να μην ακουστεί και φτάσαμε στ σημερινό χάλι…

Ε όχι, προτιμώ να μην έρθουν οι τουρίστες, παρά να πεθαίνουν αβοήθητοι ντόπιοι και τουρίστες, ελλείψει γιατρών και ασθενοφόρου.



Στάθης Πίτσης

vimatisko

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *